onsdag den 27. februar 2008

Godkendt

20/01/2008
Hvert år på denne tid bævre mine nerver - måske ikke så meget mere - der skal regnskabet for den spejdergruppe hvor jeg er kasserer godkendes af vores revisor Keld. Og heldigvis har han da mindre og mindre at påpege. I år var det Kun 2 meget bitte små ting, Da vi startede for mange år siden tog det mindst 1½ time at få alle mine fejl gennemgået... Nu tager det ½ time, 2 min. seriøs snak og 28 min. hyggesnak..
Regitzes Tilde er nu også færdig og den blev absolut ikke som ventet. Først 1 gang i vaskemaskinen med et par cowboybukser på 30 grader - intet sket filtemæssigt, men tilgengæld er den røde farve flydt fuldstændig ud på den lyserøde og hvide. Hvid er en ikke eksisterende farve på tasken..... Så 40 grader og samme bukser.
Hvaaaaaaad fand.... Nu er den filtet og fnuldret fuldstændig ud på cowboybukser og i vaskemaskinen. Sofaløvens bukser så nærmest ud som noget der var vokset hår ud på. Det tog ½ time at rense vaskemaskine og bukser fri fra fnulder. Det mest mærkelige er bare at man ikke kan se på tasken hvor meget garnfnulder den har afgivet.
Fakta :
Design : Tilde fra Nanna
Størrelse : Har fulgt opskriften , men ingen blomster på , endnu....
Garn: 123 luna wool i 5 forskellige farver også fra Nanna. Den vejer 423 gram - heldigvis fra lageret.
Hot or not : Regitze synes den er perfekt, så den må vel siges at være hot.

Idag har vi været i Roskilde og besøge Malthe og hans forældre. Regitze har sovet hos dem fra lørdag til søndag og skulle hentes og så kunne man jo også lige se om vesten nu også passede og det gjorde den heldigvis.
Malthe og Regitze er i gang med at se Teletubbies....

Ingen kommentarer: