mandag den 2. november 2009

Fisk igen igen igen ........

Atter en fisk har set dagens lys. Og der mangler stadig at blive strikket 2 som er bestilt af Asta og Thea.Fakta : Fish hat fra Knitty.
Garn : 100 gram sokkegarn fra lageret
Pind : 4½ strikket med dobbelt garn
Hot or not: Strikket til Linus i Sverige. Hans mor siger at han er rigtig glad for den.
Den er strikket på 2 nætter sidst jeg var på arbejde, det er næsten snart pinligt at skrive at man får strikket på sit arbejde. Man kunne jo næste tro at sygeplejersker ikke laver andet end at strikke og drikke kaffe. Men det er helt utroligt at der i mine 2 sidste arbejdsweekender har været så fredeligt at der har været meget tid til hygge, strikning og se film. Skal på arbejde i denne weekend og så må vi se om det også bliver roligt. Forhåbentlig ikke, jeg kan godt lide at der er lidt gang i den.


Sofaløven har også fået et par sokker

Fakta : maskinstrikkede sokker

Garn : 90 gram lagergarn

Hot or not: Hot og der skal strikkes flere snarest da han mangler.

Glemte helt at skrive i forrige indlæg at jeg i Bristol også fik købt bamse fyld. Det har været så svært at finde det rigtige herhjemme uden at skulle betale en formue. Og pladevat dur bare ikke - det er ikke blødt nok. Men i England kom er 3 poser med hjem til den nette pris af 30kr pr. pose - så nu er der til at par tøjdyr eller 3.....

Nu skulle man så nyde freden uden børn og sofaløve hjemme og så lægger Thea sig med forkølelse. Det er rigtig øv, da hun idag skulle være startet i sin egen klasse. På vores skole er alle børnehaveklassebørnene sammen i de første 3 mdr. før de laver klasser. Hun er kommet i 0.C lige som de andre har været og det var også et ønske fra vores side da hun så har fået den samme bh.klasselærer som de 3 andre har haft. Dejligt ikke at skulle forholde sig til atter en ny lærer.

Tja hun ser mere ynkelig ud på billedet end i virkeligheden, og hun er allerede ved at drive mig til vanvid.. Men mon ikke man kan købe sig lidt fred med et par mælkesnitter :-)

1 kommentar:

Lotte K strik sagde ...

Hej! Når du nu strikker så mange fisk, skulle du vel ikke have opskriften på Dansk. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at lave den, men kan overhovedet ikke strikke efter en Engelsk opskrift.