torsdag den 12. november 2009

!"#¤%#%¤&! garn

2 par sokker til Sofaløven er blevet færdige. Men hold da op hvor har jeg været rasende på garnet. Det er Lana Grossa strømpegarn og det er ikke til at strikke i hverken på strikkemaskinen eller i hånden. Maskinen tabte alle maskerne da jeg var næsten færdig med det ene par og så tænkte jeg at det var da ingen sag lige at strikke dem færdige i hånden. Men garnet deler sig HELE tiden så man skal kigge intenst på det mens man strikker. Og så havde maskinen tabt mindst 10 masker undervejs på begge par. Så det garn skal der ikke indkøbes mere af. Nå men sokkerne er færdige og Sofaløven må leve med tykke stopninger hist og her.


Fakta : maskinstrikkede sokker til Sofaløven

Garn : Lana Grossa henholdsvis 70gr. for de grønne og 90 for de stribede (lagergarn)

Hot or not : arbejdsmæssigt NOT, men tilgengæld er Sofaløven glad for dem.

En babydjævlehue er det også blevet til. Det er et forsøg for at se om min opskrift kunne bruges til en nyfødt og det kan den ikke, den skal lige gøres lidt mindre.

Fakta : Djævlehue, opskriften er fra den gang jeg arbejde på Neonatal og strikkede til de nyfødte

Garn : Alpacca 20 gr. fra lageret

Pind : 2½ og 3, strikket på rundpind så der ikke en en sammensyning i nakken.

Hot or not : Min veninde fik den med til en barnedåb og der vagte den lykke hos dåbsbarnets forældre.

Nu er alle så raske igen. Både Regitze og Asta har været forkølet og hostet, Sofaløven har været syg. Lauritz har også været snottet og jeg - tja en mor kan jo ikke være syg vel ??

Men lidt strikning er det også blevet til ud over det fremviste. Der bliver strikket flittigt på babysvøbet og FLS. Og mon ikke jeg skulle kigge lidt på Regtizes skildpadde i aften så den kan blive færdig, mangler kun 3 ben og sammensyningen.

Ups har vist også købt garn.... ensfarvet strømpegarn i pangfarver til flere fiskehuer.

2 kommentarer:

Eva sagde ...

LanaGrossa är inget favoritgarn här heller, men är maken nöjd så är allt bra.
Hoppas att ni klarar resten av året utan sjukdomar!

Kram
Eva i Lund

Lone Larsen sagde ...

den der skildpadde, er det en opskrift fra nettet eller? her i huset er vi ret glade for skildpadder, så kunne være et hit at lave