onsdag den 21. oktober 2009

Lige for lidt siden

var det efterårsferie og traditionen tror var jeg og Regitze et smut i Bristol og London på familiebesøg og shopping. I Bristol besøgte jeg denne fantastiske strikkebutik Get Knittet.
De havde rigtig meget garn som det også kan ses på billederne. Og billigt....


Jeg købte 3 nøgler Noro sock yarn til 80 kr.- nøglen. Kan da godt ærgre mig over at jeg ikke lige købte nogle flere. De havde også Knit pro pinde og tilbehør i massevis og til spotpris. Blev derfor nød til at købe en magnettavle.... Som det ses på billedet blev det også til et par hæklenåle.
Debbie Bliss pure silk købte jeg i John Lewis. De var på tilbud ellers var de ikke kommet med hjem. John Lewis i både Bristol og London har udvidet deres strikkeafdeling , men da de mest har Debbie Bliss og Rowan garn har det ikke den store interesse for mig. Det var nu heller ikke specielt billigt.


2 strikkebøger blev det også til. Blomsterbogen er mest for at komme af med restegarn og sætte lidt pep på ungernes sutsko og huer. Men Lacebogen den er bare for fed. Jeg tror der er 2 opskrifter i den bog jeg ikke lige synes om. Charlotte vi boede hos i Bristol har valgt et sjal ud som jeg skal strikke til hende og det glæder jeg mig til.


Her ses jeg så på Millennium Bridge på vej til Tate Modern, ja lidt kulturelle var vi skam også. Det meste af tiden i Englan gik jo ellers med at shoppe. Fatter ikke at teenagere kan blive ved med at ose rundt i SÅ mange forretninger. Regitze var 2 gange i sin ynglingsbutik Blue Banana.

Et krus med strikket tøj på kunne jeg altså ikke stå for (ja ja det kunne man jo selv lige have kreeret hvis man gad) Teen der fulgte med er rædselsfuld måske fordi jeg ikke rigtig er til sort stærk te. Og tehuset er uanvendelig, men kiksene var OK.
Det var så den efterårsferie. Næste år er det så Lauritz tur til at komme med mor til England og det glæder jeg mig til. Mindre shopping og dermed forhåbentlig også en billigere tur. For hold da op hvor kan Regitze altså bruge penge (eller også har hendes mor bare svært ved at sige NEJ)En fiskehue til Lauritz så dagens lys for længe siden.
Fakta : Fish hat fra Knitty
Garn : 100 gram sokkegarn rester fra lageret
Hot or not : Lauritz er selvfølgelig glad for den.
Og her til slut et billede af MIN sofa som den sædvanligvis ser ud. 3 pers. sofa - indskrænket til 1 pers. der skal jo også være plads til strikketøj, 2 tasker med projekter og diverse opskrifter. Sofaløven må nøjes med den anden sofa, sådan er det....


5 kommentarer:

Britta sagde ...

Ja hvorfor i alverden købte du kun 3 nøgler Kureyon sock?? Tsk tsk tsk ;-)

Ser ellers ud til at være en indbringende ferie. Og det har det sikkert også været for Regitze ;-)

Merete sagde ...

Sikke en skøn tur I har været på. Der er godt nok købt godt ind til brug i vinter.
Merete

Rikke sagde ...

Ej altså har DU været i getknitted - det jo min ynglings online garnshop :-)

Og går jo lige i disse dage og venter på en lille trøstepakke til mig selv.

Lyder til I havde en skøntur :-)

Tina sagde ...

Woooow sikke en tur :):)
NØJ hvor kunne jeg godt gå shop-amok i Get Knitted ;)

britt sagde ...

Wuaw - sikke en tur. Get Knitted - der har jeg web-handlet flere gange...gad godt vade rundt i biksen IRL!
Skøn fiskehue - den er SÅ sjov....må få lavet en til sønnen....
KH,
Britt