fredag den 31. oktober 2008

FLS og PIF er KIP og FO

FLS var lige ved at være færdig, manglede kun 5 cm og en ekstra nøgle garn fra Nanna. Den kom så mandag og så skulle jeg lige prøve den på inden jeg strikkede den færdig. På vej ud på badeværelset for at se mig i spejlet hang jeg fast med ærmet i 2 dørhåndtag ( vi taler om en strækning på 4 meter) og så fik jeg nok, synes i forvejen at ærmerne var lige lovlig for brede til mig. Så nu er de begge 2 pillet op og der er 14 masker mindre på pinden. Første ærme er strikket færdigt og det ser meget bedre ud. Men så var der jo også lige det med længden..
Jeg synes egentlig at den var fin, selvom der var flere på strikkefestivallen der synes jeg skulle lave den længere og nu bliver den det så, for det garn Nanna sendte skal jo ikke gå til spilde. Og måske havde de andre også lidt ret med det med længden....


Tilgengæld er min første PIF gave færdig, desværre kommer der ikke billeder på bloggen før modtageren har fået den. Næste PIF er også på pindene og forhåbentlig også snart færdig.

Næste store projekt skal være Geilsk topstykke, som Sofaløven kommer til at betale som straf for den totalt filtede Green Gable...Skal dog lige finde ud af hvilken farve den skal strikkes i.Her ses Lauritz som bliver klippet for første gang i 11 mdr. I sommers mistede han næsten alt håret og det er egentlig utroligt så hurtigt det er vokset ud igen. Det var ikke fordi der skulle klippes meget af, men mere det at få en frisure ud af det.

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Det med ærmerne kan man også ordne ved at lave en strammere kant forneden: Jeg strikkede 2 sm hele vejen rundt, da jeg kom til det stykke, hvor der skulle være retstrik, netop fordi mit liv absolut ikke er til flagrende eller bare løse ærmer. :o)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Det er rimeligt med sådan en betaling for en ødelagt bluse ;o)

Glæder mig til at se din FLS færdig.

KH Tina

PS Hvad er en "peraster"? Det er kodeordet herunder.... ;o)