søndag den 2. november 2008

Total afslapning

har denne skønne weekend budt på.
Ingen arrangementer, andet end middag hos mine forældre lørdag aften. Og der blev jeg hensat til min barndoms ynglingsstunder. Spillet som vi ses spille ovenfor hedder Fortuna. Min far og jeg har brugt timer på at øve os og bekæmpe hinanden. Men kun når vi så hinanden spille for vi beskyldte også hinanden for at snyde... Ja det var tider.

I går var det så Thea der vandt - hun var bare heldig...... Jeg kom på en anden plads. Og min far - ha ha helt til grin. Men han har truet med at øve sig, så nu må vi se næste gang vi ses. For der skal helt sikkert spilles igen.
Min mor fandt sine "lege" smykker frem og ungerne var vilde med dem. Lauritz så rigtig sød ud med min mors clipsøreringe på, men han ville altså ikke fotograferes med dem på. Det var nu ikke alle smykkere der er til leg. Jeg gik derfra med en ravhalskæde der har været min mormors. Armbåndet er lavet af 1 øre under 2. verdenskrig. Og det er lavet af min morfar. Han lavede og kopper og tallerkener til min mors dukker af 1 og 2 øre.
Jeg fik da også overtalt min mor til at spille på sit flygel. Jeg elsker stadig at høre min mor spille, desværre er det ikke gensidigt, hun synes jeg "jakker" der ud af når jeg spiller - og hun har nok ret. Ville ønske vi havde plads til et klaver..

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

dejlige familiebilleder!
kh.fra Island
Frida

Merete sagde ...

Sikke en dejlig dag i har haft. Jeg elsker også sådanne dage.
Merete