fredag den 28. marts 2008

Super Karla update


Er nu nået til felt nr. 11. Jeg synes det er et super strikketøj, man nå ikke at blive træt af et mønster før man skal igang med et nyt. Og man finder jo også hurtigt sine farvoritter og mindre heldige felter.Således er mit , i forhold til mange andre, felt nr. 10. Jeg synes det ser super flot ud og jeg havde ingen problemer med hverken længden eller bredden. Faktisk er jeg så vild med mønsteret at der nu er slået op til et tørklæde med samme mønster men på noget større pinde.
Tilgengæld er mit felt nr. 9 blevet mærkeligt, små firkanter skulle det hedde, men mit ser mere ud som om firkanterne er blevet søsyge. Der er absolut ingen symetri i det. Heller ikke når jeg spænder det ud.Og nej jeg har ikke strikket forkert. Men hva... Det ser man nok ikke når det sidder rundt om en.Inge har lige korrigeret mig og jeg fik set efter, feltet hedder skrå firkanter, men det gør det desværre ikke bedre, der er total bølgegang.

4 kommentarer:

Inge sagde ...

Hej Lene Sophie

Felt nr. 9 hedder små skæve felter, så dit felt ser da ikke mere mærkeligt ud end vi andres.

KH
Inge, Jerlev

Merete sagde ...

Hej Lene Sophie

Hvor er det flot dit sjal. Sikke nogle flotte farver.
Kan du og din familie have en god weekend

Merete

Bebiane sagde ...

Hej Lene Sophie
Jeg syntes også af nogle af mine felter opfører sig som de selv vil og ved du hvad Lene, det er fordi det netop er mit 100% eget sjal, det har helt klart sin charme, at det ikke er alt for perfekt.
Kram fra Bebiane

Solveig sagde ...

Sjalet blir flott. Hadde jeg vært ferdig med mitt sengeteppe (påbegynt 1989) ville jeg nok blitt med. Må prioritere det. Mine jenter får også hjelp av lillesøster til å rydde.

Solveig