lørdag den 1. marts 2008

13, træls og teletubbies-elskene

siger vi nu om Regitze, men i følge hende selv er det vist :
13, tjekket og top-tunet.
I torsdags rundede hun teenage-tiden og vi kan nu se frem til forhåbentlig kun 6 år med frustrationer, hovedrystene oplevelser og blive drevet til vanvid.
Forhåbentlig bliver tiden ikke så lang og forfærdelig som ens egen teenagetid, jeg startede først da jeg var 16 og det sluttede 10 år senere. Hold da op hvor var ens forældre dog åndsvage og ikke forstående.

Regitze havde en rigtig god dag. Hun holdt fri fra skole og var med Lauritz på Rigshospitalet til kemo. De nåede begge også i skole der inde, jeg havde sagt at hun skulle tage sine bøger med og så fik man jo lige eneundervisning og hjælp i matematik. Der blev også lavet bolcher derinde den dag, så det var jo super at hun var med. Mange vidste godt at det var hendes 13 års fødselsdag så hun fik rigtig mange lykønskninger.

Hun havde ønsket sig penge til fødselsdagen og har så nu købt et digitaltkamera. En lidt mindre udgave af det Olympus jeg har. Af de små fik hun en mascare og en eyeliner. Må ifølge moren kun bruges til fest og andre fornøjeligheder ikke i skolen.... Jeg tror jeg var 17 da jeg begyndte at bruge makeup, men jeg var vist også rimelig sent ude med alt den slags. Hun havde også ønsket sig sort hår, men det må hun vente med til efter d. 8 marts hvor mine forældre har guldbryllup, min mor ville ellers falde død om hvis Regitze kom anstigende med sort hårpragt. Ikke at jeg tror det vil klæde hende, hun er i forvejen ligeså bleg som min. Af andre gaver kan nævnes en Teletubbies film som hun fik tilsendt af sin gudmor, og hun har siddet og set den... Til stor morskab for resten af familien.

På strikkefronten mangler jeg kun 100 pinde på prinsessesvøbet, jeg er imponeret over Sanne B. som er igang med sit 10. !!! Jeg tror ikke lige jeg gider strikket et til foreløbigt. Det er simpelthen for kedeligt at strikke.
Vi skal i sommerhus i eftermiddag så der regner jeg ned at jeg bliver færdig, nej jeg SKAL blive færdig.

5 kommentarer:

Fríða sagde ...

til lykke til Regitze og held og lykke fremover til Lauritz.
kh.fra Island
Frida

Laila sagde ...

Der er noget med teenagere, men man skal vist være glad, sä længe de overhovedet "gider" at tale ned til familien(som, forøvrigt, overhovedet intet forstår)

Laila, som ogsä var teenager engang...og nu med et smil pä læben

Merete sagde ...

Tillykke med Regitze. Hvor er det dejligt at hører, at hun kommer med på Rigshopitalet. Men sikke et ver i skal i sommerhus i.

Merete

Anette M sagde ...

Hjertelig tillykke med Regitzes fødselsdag! - og jeg håber alt det bedste for Lauritz og jer allesammen.
Mange hilsener
Anette M

Sanne B. sagde ...

Nå, dér var du....
Hvor det gør mig ondt at høre med Lauritz, det smerter når det er de små poder der skal holde for.
Ahemmm altså, tror ikke det 10. svøb bliver det sidste - jeg er bare vild med at lave dem.
knus og mange tanker
Sanne B