søndag den 16. marts 2008

Blød pakke fra "Chefen"........

Har været indlagt i 3 dage med Lauritz, han skulle have kemo over 24 timer og så skylles igennem bagefter i 1½ døgn. Sofaløven kom ind lørdag for at hente os og fortalte at han havde hentet en pakke på posthuset som var sendt fra Sverige og så havde han ikke taget den med.....

Vel hjemme blev pakken så åbnet og ud kom det skønneste Kauni garn fra Pia T. Så nu kan jeg også strikke Super Karlas ønskekappe KAL. Havde ellers fundet noget kedeligt hvidt garn frem - må jo ikke købe garn.... Men det er nu lagt på lageret igen.I aftes blev det så vundet op og ligger nu klar til at blive strikket af. Grunden til den sidste lille grønne nøgle er at der var vældigt kludder i garnet til sidst og det så pludselig knækkede undervejs. Men hva' det kan jo nok strikkes alligevel.

På hospitalet fik jeg strikket en del på HF pirouette, jeg er således blevet færdig med højre ærme, så det var så første del ud af fire. Jeg havde egentlig opgivet lidt, synes den var meget langsommelig at strikke, men nu hvor jeg kan ane hvordan resultatet bliver så har jeg fået mere lyst til at strikke den.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

dejligt med sådanne uventede gaver! og garnet er superflot. håber det går godt med Lauritz´s behandling.
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Hej Lene.
Jeg kan se at du har lavet prinsessetæppet, kan du huske nummeret pa Hendes Verden, hvor opskriften var i??
Hilsen
Berglind- Island- Webstrikker