mandag den 19. oktober 2009

For knaps så længe siden

var jeg så til Webstrikkernes årlige strikkefestival. Denne gang blev det holdt i Svendborg. Det var super hyggeligt, der var både nye og gamle ansigter. Der blev strikket på livet løs og snakket. Vejret var ikke det bedste, men heldigvis kunne man så bare blive indenfor. Der var en udflugt til Hjelholts uldspinderi. Sådan et havde jeg aldrig set før og det var en stor oplevelse, desværre havde jeg glemt mit kamera.Her ses Katrine - som jeg boede på værelse med og Marie-Katrine. Og som det ses laver de det som det meste af weenden gik med - strikke og spise !!


Der blev også vundet garn op, gramset garn, handet garn, beundring af andres strik og så holdt Ruth foredrag om sin strikkekarrierre. Det var meget inspirerende og spændende at høre om. Og så se hendes modeller "live".


Jeg fik købt 4 af hendes opskrifter og som det ses 2 med autograf på !!! Jeg købte hendes huer, vanter, tusindfryd-sjal og forårstrøjenLidt garn fik jeg også købt. 4 nøgler af babyuld til min guddatters kommende pige, et nøgle Noro silk sock garn - er omsat til et tørklæde, 4 nøgler Holstgarn (på pindene til en af Ruths huer) og et stort nøgle entrådet uldgarn til et sjal eller 2...

Fik også købt 2 nøgler af Bente B.s hjemmespundne garn men det ene er foræret væk og det andet skal også bruges som gave - derfor intet billede af det.

På pindene aktivt er der FLS - jeg tror jeg er halvvejs og så er der en skildpadde på pindene også og et tørklæde og Ruths hue, resten i strikkekurven er vist på standby

6 kommentarer:

Merete sagde ...

Ja, det var en skøn weekend. En som man glemmer sent.
Merete

Fríða sagde ...

tak for sidst! det var bare så dejligt, som altid. og jeg ser I har været på nogle andre skönne udflugter.
kh.fra Island
Frida

Tina sagde ...

Tak for sidst :) SUUUPER hyggelig weekend og jeg glæder mig allerede til næste gang :):)

Annette sagde ...

Ja tusind tak for sidst...som altid i dejligt selskab en hel weekend. Glæder mig til næste år på Sjælland...

Julie sagde ...

Er det én af damerne, der har sprunget morgenbarberingen over, eller spotter jeg en mand?!

Britta sagde ...

Uh ja det var en skøn weekend. Og jeg glæder mig til dig og Katrine kommer og besøger mig :-)

Hvornår kommer der billeder af alt det du købte i England?