lørdag den 3. maj 2008

Siden sidst

er Sofaløven kommet på almindelig sengeafdeling. Og det er både godt og skidt. Godt fordi nu går det fremad med ham. Vi nåede da også lige at blive isoleret på intensiv afdelingen, da en anden patient havde multirestistente bakterier og man så skulle havde kitler og handsker på når man skulle på besøg. Men man måtte da gerne kysse sin mand... Og hvor er så lige logikken i det ???

Nå men nu ligger han så på sengeafdelingen, hvor de ikke har tjek på noget som helst. Og ikke nok med det så bliver vi som pårørende og patient ikke informeret om en skid.

I går blev Sofaløven ct-scannet akut (det er det jo når det er på en helligdag og så om aftenen) og jeg spurte ham hvorfor han skulle scannes, tja det vidste han ikke helt.

I dag var jeg der så tilfældigvis til stuegang og der sagde lægen så "Ja din ct-scanning vidste jo at du ingen bylder havde i maven...... og nu skifter vi din antibiotika da det åbentbart ikke rigtig virker på din blodforgiftning...."

Vi vidste ikke at han havde en blodforgiftning og heller ikke at de troede at han havde bylder i maven. Jeg blev faktisk så paf at det først var på vej hjem at jeg tænkte at det her er bare for meget. Så nu har Sofaløven fået besked på at få en kopi af journalen så jeg kan læse den for at finde ud af hvad der egentlig er foregået.

De har heller ingen ting på afdelingen. Sofaløven bad om at få et fjernsyn i på stuen, men det var umuligt da de KUN havde 1 tv til hele afdelingen. Men det er så heldigvis lykkedes i dag at fremtrylle et.

Indtil nu er der kun 3 kompetende sygeplejerker der har passet ham, og det er jo forfærdeligt at sige om ens med sygeplejersker. Men jeg er dybt rystet over nogle af dem.
Nå men nu skal man jo også være lidt positiv. Sofaløven har det godt og det går den rigtige vej. Han er nu - ifølge mig - en eksryger. Han har ikke røget i over 1 uge og jeg synes ikke der er grund til at han starter igen.Og så vil jeg bare sige TUSIND TAK for alle de kommentarer og mails jeg har fået. Det varmer rigtig meget.Og skal vi så lige få sat nogle strikke relaterede billeder ind, så det stadig ligner en strikkeblog.


Super Karla : mangler nu bare borten rundt, men jeg gik lidt i selvsving da det gik op for mig at vi her taler om 500 masker på pinden. Puha det skal jeg lige tage mig sammen til.

Malthes trøje: Mangler 4 cm på hætten - skal være færdig til på søndag så den lige kan prøves på Malthe og så skal ærmerne strikkes bagefter. Så det skrider da lidt frem.

4 kommentarer:

Julie sagde ...

Hooold da fest mand for en redelighed - rigtig god bedring med Divanesergeparden!!
KH Julie

Fríða sagde ...

rigtig god bedring til din mand. men, puha, for en omgang! og din fortælling ligner da helt til forveksling situationen på vores hospital!
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Hej Lene

Vi glæder os til at se jer i morgen og jeg glæder mig til at se Malthe i den næsten færdige trøje :-)
Hils på hospitalet.
Knus Lea

grendesign sagde ...

Puuuuhhhhh....man skal være rask for at klare den på sygehus...det' bare ikke så tit man er det, når man er på sygehus. Chokerende! Godt han har dig med kompetent indsigt i sagerne.
Rigtig god bedring!

Mht superkarla, så er jeg nu igang med kanten. Du slår bare op og går igang uden at tænke over hvor mange masker der er...det er jo kun ca 26 pr firkant...og det er jo ikke så slemt...;-)

KH Britt