torsdag den 15. maj 2008

Pinsen 2008

blev brugt i sommerhuset. Og da Sofaløven jo ikke kunne komme med og man aldrig kan få børn nok tog jeg i stedet min venindes 2 tøser med. Så der var dømt råhygge ud over alle grænser. Lidt blev der nu også lavet. Græsset var knæhøjt og noget af det blev slået, og resten må så vente til Sofaløven igen er på banen.

De store tøser sov i telt den ene af dagene, men måtte erkende at det hurtigt bliver lidt for varmt når man er 3 i et 2-mands telt. Så jeg foreslog dem at de da bare kunne sove på vores trampolin og det gjorde de så.
Her ses de 3 piger så inden de skulle sove.

Billedet er lidt utydligt da det er taget igennem sikkerhedsnettet, klokken er 8.30 om morgenen, solen skinner og de sover stadig. Det så bare så hyggeligt ud.


Der blev selvfølgelig også grillet. Både spyd, marshmellows og snobrød.

Super pinseferie og der blev da også
strikket/hæklet lidt. Theas dukketæppe er ved at blive syet sammen. Kønt bliver det ikke, men hun er nok ligeglad. Og så har jeg taget masker op på halvdelen af Super Karla så måske bliver den også færdig på et tidspunkt.

3 kommentarer:

Lona sagde ...

Hvem der bare var barn igen ;o))

Marie Nordheim sagde ...

Odense, 18. maj 2008

Kære strikker/garnentusiast.

Vi er en gruppe på fire studerende fra Syddansk Universitet i Odense, som er i gang med vores afsluttende eksamensprojekt på sidefaget ”Kultur og betydning”, og i denne forbindelse tillader vi os at rette henvendelse til Dig i håbet om, at Du kan hjælpe os i strikningens og garnentusiasmens tjeneste. Vores projekt omhandler garn og strikning som kulturelt betydningsfænomen i vores del af verden, hvor tilværelsen for mange mennesker bl.a. er kendetegnet ved (over)forbrug og en evig stræben fra sted til sted – både rent fysisk og mentalt. Set i denne sammenhæng er strikning og alt, hvad det indebærer, interessant.

Naturligvis kan vi ikke basere vores projekt alene på vores antagelser, og her kommer Du ind i billedet. Nedenfor er oplistet seks spørgsmål, som vi håber, at Du vil tage Dig tid til at besvare og maile tilbage – og Du må gerne svare så kort og præcist som muligt, men uddybende kommentarer er naturligvis velkomne. Besvarelserne bliver anonymiseret og kommer udelukkende til at danne et fundament, hvorudfra vi kan sige noget generelt om, hvem der strikker og lignende. Dine udsagn vil ikke blive brugt i kommerciel sammenhæng.

Spørgsmålene:

1: Køn

2: Alder

3: Hvem strikker Du til (som privatperson og altså ikke med henblik på salg)?

4: (Hvis Du strikker til dig selv:) Bruger Du det, som Du strikker, i flere sæsoner?

5: Hvad er vigtigst for Dig: garnets pris eller garnets kvalitet?

6: Køber Du garn i en butik eller på nettet? (Hvis ikke Du køber garn på nettet, kunne Du da finde på at gøre det alligevel?)


Med venlig hilsen og på forhånd tak for hjælpen,

Hanne, Kamilla, Mai og Marie


Kontakt: Marie Nordheim: marie_nordheim@hotmail.com

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Nå ja....et par børn fra eller til...;o)

Hvor ser det bare hyggeligt ud, det hele.

KH Tina