onsdag den 7. maj 2008

April's FO

Kærlighedsknudesjalet er blevet færdigt og rigtig godt når jeg selv skal sige det. Der er et par enkelte skønhedsfejl i det, men ikke noget man lige lægger mærke til så det er OK.

Fakta :

Hæklede kærlighedsknuder på pind 4.

Brugt 55 gram garn fra lageret ( Indiecita - 100% alpakka)Efter sjalet fik jeg smag for at hækle noget mere og da det skulle være noget hurtigt og let faldt valget på oldemorfirkanter. Det skal blive til et tæppe til Theas dukker.


Disse 9 nåede jeg at hækle i går da Lauritz var inde til mange timers behandling.
Malthes stikkelsbær blev i weekenden prøvet på ham under protest, det kan jeg godt forstå for hvem har lyst til at prøvet noget uldent i bagende sol og så med en strikkepind stikkende ud i den ene side. Men den passede heldigvis - så nu er det bare at få strikket ærmerne færdige.

Sofaløven er stadig indlagt, han har en infektion i bughulen de ikke rigtig kan få bugt med. Men har har det godt bortset fra han er meget træt af at være på hospitalet og ligge i en elendig seng. Jeg har sagt til ham at når man kan brokke sig er man vist ved at være rask.. Så nu må vi bare vente på at antibiotikaen virker.2 kommentarer:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Dit sjal er da blevet rigtig fint !
Håber du snart får Sofaløven hjem (og helst lidt frisk, så du kan få slappet lidt af !).

KH Tina

Lona sagde ...

superflot kærlighedssjal!
ses vi d. 19 maj?
Lona