fredag den 23. maj 2008

Back to normal

eller næsten.
Sofaløven er endelig blevet udskrevet. Og skal have besøg dagligt af en hjemmesygeplejerske for at skifte forbindingen på maven ( ja ja der skulle jo gå noget mere galt... hans operationssår gaber 3 steder...) men så er det jo godt at man er sygeplejerske og vant til sårskift, så det klare jeg selv her i weekenden og så ser vi i næste uge. De er jo også konfliktramte i vores kommune.

Men eller er hverdagen vendt tilbage til langt om længe at være 2 voksne til at deles om ansvaret eller er det nu også sådan, der er jo en grund til at Sofaløven kaldes Sofaløven. Men han skal jo også lige komme til kræfter igen og det tager ham nok laaaaang tid.

Det er også OK, når bare jeg kan komme til diverse strik-in´s. I morgen går turen således til Hørsholm hvor Lene K. lægger hus til og på onsdag er der strikkecafe i min lokale thébutik.

Her et billede af en glad dreng som i fredags modtog sit længe ventede GTA 4 spil.
Ja som det kan ses er Lauritz blevet meget tyndhåret, og kinderne bærer tydeligt tegn på at han får prednisolon. Hvilket også kan ses på appetitten. Han vil helst have varm mad til alle måltider og have mange måltider. Men det er også OK. Han har det jo super godt.

5 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Lene Sophie
Dejligt at manden er kommet hjem. Glæder mig til at være sammen med dig i dag i Rungsted.

Merete

Anonym sagde ...

Hej Lene

Dejligt han endelig kom hjem - hils ham.

Knus Lea

Vivian sagde ...

HVor dejligt for jer, at tingene efterhånden kan "normaliseres"!
Og især dejligt at læse om Lauritz, der har det så godt (og jeg æææælsker at spille GTA, gid jeg havde 4'eren også!)

Knus Vivian

Julie sagde ...

Du har helt ret, det vigtigste er sgu, at Lauritz er velbefindende - kinderne skal han nok få løbet af sig, når han engang får lov at slippe medicinen. Jeg er glad for, at Divanesergeparden er vendt hjem, men hvor er det typisk med operationssåret!

KH Julie

Lona sagde ...

Hej Lene Sophie,
det lyder godt at tingene er ved at være tilbage til normalen igen!
Der er strikke-cafe i Albertslund d. 17 juni!
Venligst,
Lona