tirsdag den 8. juni 2010

Konfirmation med mere.

Så blev Regitze konfirmaret. Hun havde en super dag, det havde vi andre også selvom vi godt kunne have ønsket os lidt varmere vejr.


Vi holdt festen oppe i vores sommerhus efter Reigtzes ønske og hun havde og selv bestemt hvem der skulle med, så vi var 19 voksne og 16 børn i alderen 2 mdr til 16 år. Vi lavede selv alt maden, med undtagelse af desserten som min venindes 16 årige søn stod for - Tiramisu og den var fantastisk og så en couscous-salat som min veninde lavede. For Regitze siger at jeg stinker til begge dele.
Kjolen havde hun været ude og købe med sin ene gudmor og tingel-tanglen hun har i håret er mit fra da jeg blev gift. Synes ikke helt det passede til resten, men hva´ det synes datteren. Heldigvis kan man ikke se hendes sko, som var sorte sneakers .. Godt min mor først fandt ud af det i kirken.
Regitze fik holdt velkomsttale - den var super god og hun havde også skrevet en sang. Godt der er noget hun har arvet efter mig. Jeg havde også skrevet en sang og en tale og så havde vi lavet et Amigo-show for hende, hvor hun skulle svare på alle mulige tåbelige spørgsmål. Hovedpræmien var en tur i efterårsferien med Lauritz og mig til London og Bristol.

Regitze havde også selv lavet sangskjulere som skulle ligne flødeboller, det var ikke nemt at få kokussen til at sidde fast..

Ugen efter var Thea, Asta og jeg så til udendørs gudtjeneste. Thea skulle synge til gudstjenesten med sit kor og det var super sjovt.

Her ses præsten og alle vi andre igang med en sangleg. Bagefter var der snobrødslavning og pølser.


Her er Thea med det snobrød som jeg fik "lov" til at lave til hende.

På strikkefronten sker der ikke meget, jeg er gået igang med en vendevest, har dog nærmest ikke strikket i de 2 sidste uger, da tiden er gået med skolerelaterede ting... Godt det snart er sommerferie. Jeg trænger og det tror jeg også ungerne gør.


Her ses vendevesten som strikkes i Kauni.

2 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Lydr til at I havde en hel igennem dejlig konfirmations dag - haha til skoene, herligt :-)

At den ene dag blot tager den anden kender jeg alt, alt for godt - håber vi snart ses

Tina sagde ...

Stort tillykke med konfirmationen :):) Så smuk hun ser ud!!! Og hvorfor ikke? Nanna overvejede også at tage converse på sammen med sin kjole ;)