fredag den 7. maj 2010

En glad dreng


Lauritz havde i starten af marts besøg af ønskefonden, hvor han skulle fremkomme med 3 ønsker som han godt kunne tænke sig at få opfyldt.

Og I gå kom de så på besøg igen med en gave til Lauritz. En bærbar computer og heldigvis lige den som han havde ønsket sig.

Det kunne ikke passe bedre, da hans tal i øjeblikket ikke er så gode og han derfor ikke kan komme i skole (især ikke nu hvor der kun er 6 dage til storesøsterens konfirmation) Vi skulle jo nødigt være indlagt med ham på hendes store dag...Her ses Lauritz mellem Tine og Otto fra ønskefonden. Han fik også et fint certifikat til at hænge på væggen til minde om dagen.

Det bliver garanteret ikke meget vi ser til ham nu.... Han har faktisk i skrivende stund siddet foran den siden han stod op.. Men skidt det er nu også fortjent. Og i dag er der præcis 3 mdr.s behandling tilbage.

Tiden i øjeblikket går med konfirmationsforberedelser, eller det burde den vist. Der er tjek på alles tøj undtagen Sofaløvens, men det er heldigvis ikke mit problem. Alle ungerne har fået nyt tøj til dagen og sko. Og jeg har fået en tunika af min mor (hun går ofte under navnet Hyacint fra "fint skal det være"), hun har jo som sædvanligt haft søvnløse nætter over hvad jeg kunne finde på at tage på. Og så måtte hun jo hellere for at være på den sikre side købe noget til mig. Det er ok med mig.

Jeg har skrevet en sang og en tale og mangler snart kun et show af en eller anden art. Det skal være pinligt og Regitze har da allerede sine bange anelser. Muhahahahaha


Strik bliver det da også til:

Fakta : Diagonalt strikkede vanter fra Ruth
Garn : Norogarn ialt 50 gram fra lageret
Pind : 3½
Hot or not : De er rigtig flotte, men lidt for store. Men jeg har prøvet dem med mine fingerløse vanter inden under og så er de perfekte.

Så er jeg gået i gang med en vendevest i Kauni, skulle ellers ikke starte på noget nyt, men sådan kan det jo så gå.
Og så er det gået op for mig at jeg slet ikke har købt garn i år. Til gaver ja, men ikke til mig selv - det prøver jeg så lige at fortsætte med indtil strikkefestivallen.

6 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Ej hvor godt for ham din store søn at hans ønske gik i opfyldelse. Og så flot af hans mor ikke at shoppe garn indtil nu :-)

Desværre kan jeg ikke tilbyde assistance med arbejdopgaverne. Har vist overvuderet kræfterne lidt. Bliver ikke i dag jeg kommer på pothuset. Måske hundene bliver ordnet men er ej sikker. Badet og madplanen er klaret.
I ønskes en god weekend :-)

Britta sagde ...

Hvor skønt! Håber hans tal snart er godt igen, for det kan jo blive for kedeligt at sidde hjemme selv med en ny pc ;-)

Pas nu på med at drille Regitze for meget - du kan jo risikere at hun tager hævn :-)

Annette sagde ...

Tillykke til Lauritz med computeren... skønt for ham... og Regitze må tage dagen i stiv arm, for det er helt "lovligt" at der findes pinlige barnebilleder frem... men hos vores konfirmand blev der grinet en del over billederne der var samlet i en collage...
Sejt du ikke har købt garn i år...kan det mon holde???

Eva sagde ...

Så skoj för honom. Hoppas att det snart blir bättre värden för honom. Intressant att läsa om konfirmationsförberedelserna....helt olika mot svenska. Hoppas att festen blir bra.

Tina sagde ...

Aaaiiii Tillykke til Lauritz :) :) Sikke en dejlig gave!!

Rie Nielsen sagde ...

Hej Lene Sophie. En award til dig fra mig.