tirsdag den 26. maj 2009

Mamma Mia

here we go again.....Vi har bare været så heldige at få 4 gratis billetter til Mamma Mia i aften, som det ses på billetten er det med den ene af Børne-cancer foreningerne. Sofaløven, Regitze og jeg har set den i London - jeg har set den 2 gange, men det er første gang Lauritz skal se den. Han har set filmen, så han ved godt hvad historien handler om. Jeg kan næsten ikke vente.Kristiluftfarts ferien gik også med et arrangement med et besøg i Djurs sommerland med den anden børnecancer forening. Det var superhyggeligt, vi mødtes med min svigerfamilie og så blev der bare prøvet løs, desværre måtte jeg kapitulere og tage hjem til min svoger efter 2 timer med mega ondt i ryggen. Så jeg lå brak på sofaen resten af dagen. Men de andre havde hygget sig.


Asta tabte også sin anden fortand mens vi var i Jylland og heldigvis kunne tandfeen godt finde hendes tand.

Asta og Thea fik også redet en tur. Godt at min svoger har heste for pigerne er vilde med at både se på hestene og føllene og så lige få lov til at ride en lille tur.


Strik er det også blevet til. Skal på torsdag til Odense og besøge Britta som mente at Rasmus nok ville blive glad for en fiskehue, så sådan en er kommet af pindene nu, men I får kun et smugkig - der kommer et billlede senere og faktaboks når ejermanden har den på.


Og så har jeg også "Hjernedødt" strik på pindene. Altså på den totalt fede måde. Fiona fra Sanne er bare så nem at gå til, det er bare lige ud af landevejen. Simpelthen en fornøjelse at strikke.


Ingen kommentarer: