tirsdag den 2. juni 2009

Godt at opvaskemaskinen er opfundet

ellers tror jeg ikke at jeg havde overlevet pinsen. Vi har endelig fået malet vores sommerhus. Dvs den del af sommerhuset vi byggede til for 3 år siden. Vi har haft maler på i erkendelse af at med 4 unger og en Sofaløve så går ting altså ikke hurtigt her hos os....

Maleren skulle så lige spartle alle sammenføjninger og sømhuller ud i gibsvæggene og derefter slibe. Øv hvor var der lige støvet da vi ankom fredag aften. Men heldigvis skete der en kortslutning hos Sofaløven så han gik promte i gang med støvsuger og gulvspand og efter et par timer var sommerhuset igen beboeligt. Men alt servise var støvet og hvor er jeg glad for at vi endelig investerede i en opvaskemaskine sidste år. Ja man tror det er løgn vi har faktisk levet i 9 år uden, men sidste år fik jeg så nok. Synes i forvejen at det der med ferie i et sommerhus er noget opreklameret bavl. Tiden går ligesom herhjemme med vask, rengøring og servisering. Men opvaskemaskinen har som sagt kørt på overtid tror den har vasket 12 gange og nu er alt rent incl. alt det service jeg arvede efter min gudmor som har været pakket ned i kasser. Det er nu kommet ind i et skab som Sofaløven også lige fik købt og samlet.


Fik jeg så slappet lidt af ?? Ja da og strikket. Efter et besøg hos Britta i Odense og 2 garnbutikker, hvor lidt kom med hjem er jeg i gang med 2 tørklæder. Et hæklet efter Lises opskrift til mig selv og et påfugletørklæde til en veninde.

Pinsen bød også på flyvende oplevelser. Under vores teresseoverdækning var der et hvepsebo. Det blev pillet ned og skilt ad for at vi kunne se hvad der var inden i og heldige var vi, en hveps blev født og passede på resterne af boet som vi havde sat under et glas. Hvepsereden + hveps blev så lukket ud på marken da vi skulle hjem.

Og i vores skur havde en fugl bygget rede. Der er en død unge og så 2 levende i den. Her ses den ene at ungerne.

Ungerne hyggede sig også med vandballoner - her på den tørre måde. De leger vist nok skole med dem....

Vi nåede også på stranden med min veninde og hendes drenge. Vandet var ikke det varmeste, men Regitze fik da badet og de 2 små soppede.

4 kommentarer:

Britta sagde ...

Det er jo helt fint ud det du har strikket og hæklet. Men det sagde du sådan set også at det ville :-)

Godt I har opvaskemaskinen - der havde ikke været meget ved den pinse hvis det hele skulle have været vasket på i hånden.

Rikke sagde ...

Hvor ser der hygsomt ud - ja stemningen oser ud af dine billeder - og godt du ikke skulle vaske al den service op i hånden, for så var der jo ikke kommet billeder.

Jeg er også lige gået i gang med et Lise tørklæde :-)

zeusstrik sagde ...

enig i din sommerhusteori, opgaverne er omtrent de samme, men det er alligevel hyggeligt :)

Annette sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud men børnene i en "klump"....
Uha, det må da ha været koldt at bade...ikke alle er jo vikinger, vel?
Opvaskemaskinen er et must. Da vores gik i stykker for et par år siden, tog det højst een dag, før MANDEN havde skaffet en ny....han ville nemlig ikke bruge tid på opvasken..