søndag den 3. maj 2009

Det var så det....

15 mdr. med intravenøs kemoterapi er overstået. Nu er der så bare 15 med kemo-piller tilbage. Det er helt utroligt så hurtig tiden er gået. Det er ikke til at forstå at Lauritz allerede er halvvejs i behandlingen.

Det er både dejligt, men også lidt vemodigt. Ved godt det lyder lidt mærkeligt, men vi har været rigtig glade for at være på hospitalet. Lauritz og os har set det som et afbræk fra hverdagen, hvor vi bare kan fordybe os i ham og slappe af.

Lauritz er sluppet for skole, næsten, han har så gået i skole inde på hospitalet og det synes han ikke selv er det fedeste. Han sidder nemlig tit alene med en lære og hvor sjov tror vi så lige det er...

Jeg har fået strikket, læst masser af bøger, løst kryds og tværs'er og hygge snakket med personale og andre forældre.

Selvfølgelig er det også trættende at være indlagt til mange timers playstation, wii spil og disney channel på skærmen. Det kommer jeg IKKE til at savne.

Lauritz selv synes jo ikke det her med at være syg er et problem, han har i hvert fald påstået overfor skolen sundhedsplejerske at han er fundstændig sund og rask og han har ikke været syg for nyligt. Jeg måtte så lige ringe op til hende dagen efter og korrigere lidt på den opfattelse.. Hun fik sig godt nok en griner på den konto. Men det viser jo bare hvordan han selv føler sig. IKKE SYG.
Den sidste gang man får kemo er der balloner og serpentiner på ens dropstativ for at fejre det.

Her ses Lauritz og Mette i skolestuen, jeg tror hun er igang med at få banket lidt matematik ind i knolden på ham.


Ja og strik er det også blevet til. Endnu en fisk er blevet halet i land.

Fakta : Fish hat fra Knitty

Garn : Diverse sokkerester fra lageret 100 gram i alt

Hot or not : Den sidder nærmest fast på Regitzes hoved så den er vist hot.

8 kommentarer:

Tina sagde ...

Jeg synes det er super sejt, af jer allesammen, at han er endt med at have den opfattelse :) det viser jo med al tydelighed at i har gjort noget for, at det ikke er sygdommen der er i fokus hele tiden :) Dejlig knægt!!!

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

De er altså bare for seje, de fiskehuer !

Og hvor ER det dejligt at høre med Lauritz - det er noget af "løgnhistorie" at slippe af sted med overfor sundhedsplejersken ;o)

KH Tina

Britta sagde ...

Skønt! Både at han er færdig med drop og at han ikke føler sig syg.
Han er en sej gut - men det har han jo ikke fra fremmede...

Fin fik du der har lavet - selvom jeg nu ikke lige tror den vil klæde mig. Men skulle du have lyst til at "fange" flere af slagsen, så er jeg sikker på at Rasmus gerne vil have en ;-)

Britta sagde ...

Fin fik! Hvad er det lige for et dyr??
Der skulle selvfølgelig stå FISK!

Annette sagde ...

Ja, 15 mdr. er hurtigt gået må man sige... godt han har følt sig rask, når nu sundh.pl. får en virkelig god historie bundet på ærmet... Nogle gange er de drenge sjove... Da min Laurids var hos sundh.pl. sidst, fik hun også hans stædighed at føle verbalt...så hun og jeg efterflg. måtte ha en samtale - bare lige for at få tingene på plads. Hun havde ihvertfald fået sig et godt grin...

Lona sagde ...

Hvor er det bare dejligt at behandlingen er ved at være overstået - sikken en fantastisk hue overvejer om min fiskeglade far skulle have én?

Bebiane sagde ...

Hvor er det dejligt at høre, at det går så godt og at I er kommet så langt.
Nu kan han snart komme i rigtig skole igen :-))
Kh. Bebiane

Kochisch sagde ...

Hej, jeg faldt over din blog i dag. Denne post er måske ikke den mest passende at stille disse spørgsmål ved, men jeg er ny i strikke-blog universet og undrer mig over hvad en wip og en ufo er betegnelser for?
Pia

ps. Dine fiskehuer er rigtig fine.