fredag den 12. december 2008

Hundekurve eller "frisbees"

Så blev de 2 sidste FO'er tørre. 2 stk. hundekurve til Asta og Theas hunde ellershvad de nu finde på der skal sove i dem. De ligner med et par frisbees, godt nok i en meget slap udgave.


Fakta : Hundekurv opskrift er bunden af Tilde-tasken fra Nanna

Garn : Diverse garnrester der kan filtes : 175 gram ialt fra lageret

Hot or not : Tja, det vides ikke endnu, pigerne får dem i julegave, og man kan aldrig vide med de tøser om det falder i smag.Her på matriklen ånder alt julefred. Det sidste julearr. jeg skulle til var i går i Theas børnehave og nu er der heldigvis ikke flere der venter. De 3 andres arr. blev holdt i november.


Lauritz har været lidt ind og ud af Rigshospitalet. I mandags havde han pludselig feber om morgenen, ind på RH - hvor så feberen var gået væk. Havde det fint de næste 2 dage. Hvorefter jeg blev ringet op mens jeg sad i bilen på vej til Herlev, for at hente mit gudbarn som skulle med mig og Thea i teatret, De havde fundet bakterier i hans blod og han skulle STRAKS ind på Riget for at få taget nye prøver og muligvis indlægges. Sofaløven måtte så ringes hjem fra arbejde og Lauritz fik besked på ikke at gå i skole og at han nok heller ikke kunne komme med klubben i Tivoli om eftermiddagen. Det tog han ikke særlig pænt... Så hente gudbarn , Sofaløve og Lauritz så ind til byen og sættes af, hvor efter far og søn fortsatte ind på Riget. Mig i teatret med de 2 piger og hvad bekymrede moderen sig så om ??? Ikke om Lauritz havde infektion eller en mulig indlæggelse, næ nej men om han nu kunne nå i Tivoli hvis hans prøver ikke viste noget. Ja ja der er ingen der skal komme og sige at jeg er bekymret for hans helbred.....


Han nåede på et hængende hår med i Tivoli og havde en fantastisk tur, så det var jo super dejligt. Nu venter vi bare på svar på bloddyrkningen som blev taget i onsdags, forhåbentlig viser den ikke noget eller også er det Riget en af os skal tilbringe weekenden på sammen med Lauritz. Det er OK for det eneste vi skal i denne weekend er at bage. Ungerne glæder sig helt enormt. Vi skal bage : 2 slags klejner, sønderjyske fedtkager, 2 slags vaniliekranse og en eller anden form for kager der kan stases ud som figurer.


På strikkefronten er min anden PIF-gave færdig, skal lige skylles op og tørre inden den sendes afsted. Tørklædet som er strikket til facebook-tørklædebytte er også snart færdig. Topstykke er jeg ikke noget mere end et par cm. på. Super Karla nr. 2 er færdig, mangler lige lidt af kanten, regner med at blive færdig i dag. Så nu er der ikke så meget på pindene, og det går slet ikke her... Pigerne plager om en Francois mere, men nu må vi se..


Her lige et billede af min lille engel - hmmmm skindet bedrager vil jeg nok vove at påstå, men sød ser hun jo ud.

4 kommentarer:

Tina sagde ...

I får da indimellem pludselig fut i planerne :) Godt han nåede i Tivoli!!!
Og sikke en sød engel. Og jeg kender hende kun på billeder, så jeg vælger at se bort fra din sidebemærkning ;)

Merete sagde ...

Der er godt nok fart over feltet. Man bliver helt forpustet bare af at læse om at det I har nået.
Krydser finger for at jer alle kan være med til at bage i weekenden
Merete

Fríða sagde ...

phew! der er godt nok fart på hos jer! håber han holder sig frisk til bageriet, ham Lauritz. og engelen er supersöd, og så tager jeg ikke stilling til din sidebemærkning.
kh.fra Island
Frida

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hun ligner da ellers godt nok en engel. Dejligt at Lauritz fik en god Tivolitur, og så krydser jeg fingre for, bloddyrkningen viser, tingene er ok.

KH Tina