lørdag den 8. november 2008

De rygrads-løses klub

må jeg da nok siges at være medlem af. Havde i forrige indlæg skrevet at jeg ville prøve ikke at starte noget nyt op før et af 2 andre projekter var færdige, men så kom posten med Sofaløvens straf - et stk topstykke fra Geilsk


Og hvem kan så lade være med at slå op.... Jeg kunne ikke. Anne-Marie som jeg sov sammen med på strikkefestivallen er også i gang med at strikke den og så kan det jo være at vi begge kan få den færdige til januars strikkecafé her i Ordrup ???


Til gengæld har jeg trævlet mit Kaunisjal op som har været på pindene i snart 3 år. Jeg kommer aldrig til at gå med det, tror jeg manglede 1/3. Men nu kan garnet så bruges til noget mere anvendeligt, ved ikke helt hvad det skal være endnu.Her lige et billede af Asta og Thea fra Tivoli hvor vi var i efterårsferien. Som det ses fik de en KÆMPE candyfloss - eller spindelvævs-floss som de vist hed.

6 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Lene Sophie
Jeg er også ved at strikke et topstykke. Men jeg synes garnet er lidt tyndt i det, men er spændt på resultatet.
Merete

PS. Skulle være at jeg skulle kigge ind til et strik-in i Ordrup

Laila: sagde ...

Husk Errata pä Geilsk hjemmeside.
Selvfølgelig kunne du ikke lade være.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Måske det er Topstykket, vi skal synkronstrikke nu?!

KH Tina

Anonym sagde ...

Hej Lene

Du skulle da have sagt I tog i tivoli, så kunne vi da have taget der ind samtidig. Vi var der inde torsdag eftermiddag i efterårsferien, men jeg tror det største hit var vi kørte med toget fra Valby og ind til Hovedbanen (altså hvis du spørger Malthe) :-)
Håber I har det godt.
Lea

Fru Kahr sagde ...

Flot farve til dit topstykke.

Britta sagde ...

tsk tsk tsk!! Du kunne bare ikke vente hva!?
Det har eddermame også været svært for mig at holde fingerne væk fra det Topstykke (samme farve som din), men jeg SKAL bare være færdig med den cardigan først. Er næsten færdig med ryggen :-)

Det er godt nok en seriøs candyflos de har fået der!!