tirsdag den 2. september 2008

Grasort ???

I dag på vej til børnehave med Thea, snakker hun som sædvanligt derudaf og jeg hører efter med et halvt øre, indtil hun højlydt spørger :


Mor - hvor sort er grasort ????
Hvad !! svarer jeg og ser noget uforstående ud
Mor når jeg bliver stor skal jeg have 2 hunde den ene skal være gravid og den anden grasort og hvor sort er det så lige ???
OK det var sådan det hang sammen og jeg går igang med at forklare.....
Og så blev vores ordforråd herhjemme udvidet.


I morgen går turen til Ålborg - Lauritz og hans klasse vandt en Ibis konkurrence og præmien er en tur til Ålborg med besøg i Zoo og Karolinelund.
Da Lauritz ikke må køre med tog, må jeg jo tage turen med derop i bil. Og det er jeg ikke ked af, især ikke efter at have erfaret at ham her spille i Karolinelund i morgen aften hvor vi skal derhen...


Det er som at være 20 igen og skulle til koncert med Kliche, dem var jeg helt vild med - ja ja er det stadig og har idag lige købt disse 3 CDer til turenSå Lauritz og Alexander, fra klassen som skal køre med os, skal da nok få Lars HUG nok...

3 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Rigtig god tur til Aalborg i morgen. Nu må det gerne være tørvejr.
Kh. Bebiane

Karen S sagde ...

God tur...

... kom altså til at smile ret meget over den ordforvirring... grasort og gravid... tror det bliver indlemmet i mit fjolleordforråd ;)

Kh Karen S

Anonym sagde ...

Grasort!? Det minder mig om en dreng i den børnehave jeg arbejdede i engang. Jeg bad ham om at tage hjemmefutter på, da hans sokker ellers ville blive helt sorte. Svaret? De bliver ikke sorte - de bliver "mørkehvide". Herlige sprogforviklinger, de unger kan præsentere os for.
Mvh
Berit