onsdag den 4. juni 2008

Overspringshandling

Ja ja ja, jeg ved godt at jeg burde strikke kanten på Super Karla færdig, men jeg har bare ikke rigtig kunne tage mig sammen og så er det jo godt man man kan aflede sig selv.
Asta's dukketæppe er blevet færdigt, startede fredag aften og i går blev enderne hæftet. Det er en gammel kending bare i mindre målestok - havde jeg ellers ikke forsvoret at jeg aldrig skulle strikke et til ??



Fakta : Prinsessesvøbet i mindre udgave
Garn : Bomuldsgarn fra lageret - 80 gram ialt.
Hot or not : Jeg er ret tilfreds med resultatet og det var Asta også i morges da hun fik det.

Jeg var så i går aftes også begyndt at tænke over hvad jeg nu skulle give mig i gang med. Helt sikkert en model fra "Kæk og klassisk børnestrik", men problemet er jeg ikke ejer noget garn der kan bruges til de modeller jeg gerne vil strikke til pigerne.
Jeg burde jo ikke købe garn, da jeg er med i "brug dit garnlager" men så er der også meget jeg ikke kan strikke, og jeg KAN ikke vente til strikkefestivallen med at købe garn til pigernes bluser....
Så beslutningen er blevet at "Super Karla" skal strikkes færdig først og så skal jeg strikke 10 par sokker på maskinene inden jeg må starte på noget nyt ( det kunne være jeg lige skulle få samlet strikkemaskinene inden længe, den er blevet sommersnurt og efterset)

Så har jeg bestilt et "knit picks sæt" hos Merete som er så sød at bestille hjem til flere af os som var strik-in hos Lene.

Livet herhjemme står på fedtfattigt og sukkerfri kost, da Lauritz har udviklet midlertidig sukkersyge og har fået ALT for meget fedt i blodet. Det er en bivirkning af den medicin han har fået. Sukkersygen skulle gerne være væk om et par dage (forhåbentlig for han har fødselsdag om en uge og vil jo gerne have søde ting på dagen) og det med fedtet om et par uger. Den fedtfattige del af kuren har hans forældre vidst godt af at følge længe endnu. Det er nu ikke så besværligt som jeg troede, ikke med aftensmad, men det med bagværk må Lauritz undvære - det er simpelthen for besværligt at bage uden både fedt og sukker og så skal det også smage godt samtídig. Lauritz selv synes at det med det sukkerfri var OK, men at han ikke måtte få chips det var en katastrofe indtil vi fandt ud af at de chips der hedder minimal, dem må han godt få. Så nu er han helt OK med diæten.

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Fedtfattig og sukkerfri - det kan vel klares for en periode, men det har jo også noget med vaner at gøre om man kan fortsætte....
Mht garn - har du ikke nogen du kan bytte garn med? Det var da en måde at komme i besiddelse af andet garn, der kan bruges...
ahem....jeg skal nok få syet af resten af stoffet til dig....det er bare lidt for varmt pt....
kh
Annette

Merete sagde ...

Hej Lene Sophie
Sikke et smukt svøb, gør ikke noget at det er mindre. Din datter har nu noget ikke ret mange andre har.

Merete

PS: Pindene er bestilt.