søndag den 15. juni 2008

FO x 4

Mini er blevet færdig i 2 variationer. En drengemodel og en pigemodel. Vi ved den ene baby bliver en pige, så jeg tror lige jeg strikker en pigemodel mere bare for en sikkerhed skyld. Den er jo også hurtig at strikke i str. 0-½år.


Fakta : Mini fra Design-club
Garn : Duo fra design-club (havde ikke andet pigefarvet garn, så jeg måtte bide i det sure æble og strikke den i det. Jeg synes stadig ikke garnet er noget hit.) Den anden er Opal garn i grøn, resterne fra Malthes stikkelsbær trøje. Brugt henholdsvis 45 og 52 gram fra lageret.
De er strikket lige efter opskriften.
Hot or not : Tja det må de kommende forældre jo finde ud af. Men jeg synes de er rigtig søde. Mangler bare lige et par knapper ....Så er der denne søde jordbærhue, som også er en overspringshandling...
Fakta : Jordbærhue fra MI, strikket i str. 2 år.
Garn : merc. bomuld 50 gram
Hot or not : Det må Victoria vist afgøre, da den er til hende.


Og så utroligt men sandt !!!!!! Det øjeblik vi alle har ventet på .................

SUPER KARLA er blevet færdig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja ja ved godt den lige mangler udspænding, men herhjemme mangler der afryddet gulvplads.
Begge unger er blevet bedt om at fjerne deres l... så mor kan spænde sit sjal ud.

Fakta : Super Karla fra Karen Noe. designet af Lotte Wackerhagen
Garn : Kauni som jeg har fået af Pia T. så det er hendes garnlager der er blever reduceret.. Det vejer 230 gram.
Jeg har strikket alle felterne som beskrevet og den øverste kant ligeså, men kanten rundt har bare været så raserifremkaldende. Alene det at skulle have 450 masker på en pind, det blev hurtigt til 2 rundpinde og så kunne jeg bare ikke med det mønster. Så kanter er kun blevet 1½ cm bred før jeg opgav, men det gør åbentbart ikke noget for helhedsindtrykket. Jeg synes nemlig det passer meget bedre til mit sjal.
Hot or not : Super hot, nu skal vi bare have lidt koldere vejr for at det rigtig kan bruges.Så er mine knit picks også arriveret på adressen. Og stort tak til Merete som stod for indkøbet. d
De er rigtig skønne. Jeg ved ikke om jeg synes de er bedre at strikke med end de rosentræspinde jeg normalt bruger, men det er da praktisk at man kan skifte wire og pinde ud.


Så var jeg jo til WWKIP i går i København. Det var super hyggeligt med både kendte og nye ansigter. Vejret skiftede meget fra koldt til varmt så vi havde travlt med at få trøjer af og på. Vi kunne også følge med i skuespillerne i baggrunden som var ved at øve til sommerens forestilling " Den politiske kandestøber" på Grønnegårdsteatret som ligger samme sted. Tilsidst begyndte det dog at regne og så trak vi indenfor.Efter WWKIP fulgtes jeg med Nanna hjem til hendes garnkælder og der fik jeg suppleret mine rundpinde med Addi turbo pinde og "lidt" garn til forskellige projekter. Nanna har været fantastisk hjælpsom med strikkeprøver da Regtize jo gerne ville have en jakke fra "Kæk og klassisk" men den prøve der passede med strikkefastheden var for fnugget for den unge dame. Tilgengæld faldt jeg for den, så nu bliver det til en trøje til mig selv. Der blev også købt garn til Femini rib og pilespids. Og måske røg der også lidt mere ned i poserne.... Så det med ikke at købe mere garn i år er gået fløjten.... Men jeg vil da stadig forsøge at reducere i det jeg har.
Her ses Feminin rib som er kommet på pindene i en pink udgave til Asta.


Ellers strikkes der på Malthes Arantrøje som skulle være str. 2-3 år men efter ryggen er blevet færdig ligner det mere en str. 4 år. Thea ser ud til at kunne passe den. Men skidt Malthe bliver jo 4 år engang.
Pirouette fra HF er gået i selvsving, har dog bestemt at den skal med i sommerhuset så måske sker der lidt i sommerferien.

5 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Mini er bare fin. Jeg ville med glæde putte min datter i den grønne Mini. Du kan evt sætte nogle "pigede" knapper i. Men den er jo sjov at strikke ;-)

Har du prøvet Duo Silke-Merino, det er noget blødere?

Sej Super Karla
p.s. Har det på samme måde som dig med Knit Picks pinde

Fríða sagde ...

nå, du har været flittig, fine ting du har fået lavet. kunne da godt selv tænke mig et besög i Nanna´s kælder.
kh.fra Island
Frida

grendesign sagde ...

Tju-hej - man bliver helt forpustet af alle de færdige og skønne sager.
Jeg elsker også mine rosentræspinde, men Harmony har 2 kvaliteter (udover fleksibiliteten): overgang mellem pind og snor er bedre og de findes i de helt tynde pinde (dog ikke som Options). Supergodt supplement!
KH Britt

Fru Kahr sagde ...

Jeg får da helt stress - sikke en masse ting, du har lavet.

Mini er bare fin. Måske skulle jeg prøve den til næste barselsprojekt.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hold da op, hvor er du bare produktiv. Herlige sager, du "lige" disker op med der.
Det er vist da farligt at vove sig ned i Nannas kælder....

KH Tina