lørdag den 14. juni 2008

Ugens opdatering

Meget er sket siden sidste indlæg. Hele familien har i sidste weekend været på en meget afslappende weekend tur med 2 overnatninger sammen med Lauritz afdeling. Vi var 90 mennesker incl. læger, sygeplejersker, pædagoger og køkkenpersonale fra afdelingen. Vi var vist 15 familier med børn i alle aldre. Lauritz var den ældste af børn i behandling og den yngste var vel næsten 2 år. Det var super hyggeligt at snakke med andre forældre i samme situation som en selv. Det var også FEDT ikke at skulle lave mad og servicere. Bare sætte sig til bords og spise og snakke.


Temaet for turen var indianere. Og det bliver nok svært at tage Lauritz læger seriøst efter at have set dem udklædte og danse rund og sige ugh !!Afdelingen havde sørget for, at der var en fra sminketeatret som kom og malede alle ungerne. Det var et hit som det kan ses på Asta og Thea. Lauritz fik en drage tatoveret på armen.

Onsdag d. 11 var det så Lauritz fødselsdag og da han var indlagt til behandling startede fødselsdagen på Rigshospitalet. Pigerne og jeg troppede op kl. 8 og sang for ham. Kenneth som er i køkkenet på afdelingen havde sørget for en overdådig morgenbuffet. Lauritz fik også en gave fra afdelingen som også kom og sang for ham.

KL. 14 blev han udskrevet og så var det ellers hjem til lagkagen og gæster om aftenen.


I dag har vi så været til bowling med børnecancerforeningen i Rødovre, det var atter et super godt arrangement. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst bowlede, men det er mange år siden. Og jeg var stratetisk og spille med de små hvor man havde bander op i siderne. Det gjorde det meget nemmere. Thea var bare så sød, hun kunne næsten ikke løfte kuglen og slet ikke smide den så den fik fart på så den trillede hver gang meget langsomt afsted. Her ses Asta.


Det strikkerelaterede indslag kommer i morgen. Der er heldigvis sket en del på det felt !!!!

1 kommentar:

grendesign sagde ...

det lyder som en fantastisk weekend - fantastisk afdeling!!
:-) Britt