torsdag den 24. april 2008

Hurra for sygeplejerske strejken.....

Ellers havde den stået på total kaos i min familie.
Lauritz blev i tirsdags indlagt til planlagt kemobehandling. Sofaløven var hjemme med maveonde der havde varet siden natten til mandag. Og man er vel ikke sygeplejerske for ingen ting så han blev beordret til lægen. Vel ankommet til Lauritz afdeling ringer sofaløven og fortæller at han skal indlægges akut, måske noget med en galdesten.... Super jeg sidder på Riget og han skal indlægges på Herlev og hjemme er 3 piger uden forældre.
Heldigvis er min ene veninde sygeplejerske på et dagafsnit og de er udtaget til at strejke så hun er hjemme. Min anden veninde bor jeg i opgang med og ved fælles koordination er det lykkedes at få pigerne passet i de sidste 3 dage.
Sofaløven skal opereres i morgen og kommer forhåbentlig hjem lørdag og Lauritz og jeg bliver udskrevet i morgen.
Jeg er bare SÅ utrolig heldig at have sådan nogle super veninder der bare kan tage over når det hele brænder på. Selvom de også selv har familier der skal passes så har de alligevel overskud og lyst til at hjælpe.

På søndag er alt forhåbentlig normalt igen. Og jeg glæder mig rigtig meget til at se pigerne igen, har savnet dem meget. Men jeg ved at de har haft det rigtig godt.
Sofaløven har måtte klare sig selv, har kun besøgt han kort i går og i dag, han har det fint, men
er meget træt af at vente.. Jeg kan jo kun sige : Velkommen til sundhedsvæsenet !!!!

Skal vi så lige slutte med noget fiberagtigt :
Det går meget fremad med Malthes stikkelsbær er i gang med hætten og så mangler ærmerne selvfølgelig.
Kærlighedsknudesjalet er også ved at nå sin ende, skal lige hjem først og finde mere garn så jeg kan lave en kant på det.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke da en masse tomult om jer i øjeblikket. Håber da at det snart er overstået for jer. Hurra for de gode veninder. Godt at høre at du også får tid til at strikke og hækle, glæder mig til at se 'knuderne' helt færdige.
KH Lise

Lona sagde ...

Det er da utroligt som ting bare kan klumpe sig sammen!
Forhåbentlig løser det hele sig med gode veninders hjælp og omsorg.
Lona