onsdag den 16. april 2008

2 super dage

er lige ved at være gået.
I går var vi med denne foreningen i Tivoli. Der var åbent for os fra 11 til 17. Vejret var jo godt, måske en anelse koldt i starten, men man fik jo hurtigt varmen af at gå rundt. De 3 store unger var med + 2 venner og så sofaløven og mig. Her ses de ventende på toget.
Ungerne fik prøvet næsten alt og mange af forlystelserne fik de prøvet flere gange - der var ingen kø og det gør unægtelig en forskel. Lauritz og hans kammerat var i trærutschebanen over 10 gange og Lauritz var i Demonen 5 gange. Det var første år han har turde prøve den. Jeg havde heller ikke været i den før, men i år skulle det så være. Og jeg må indrømme at det var fantastisk. Jeg prøvede den da også 2 gange i rap.
Her ses Asta på en giraf. Hun var desværre 2 cm for lille til at prøve demonen. Hun ville ellers rigtig gerne.
Det eneste øv der var at sige om Tivoli turen var at det tog meget lang tid at få noget at spise. De var slet ikke oppe i omdrejning endnu til at klare de mange sultne mennesker.
Om aftenen var jeg til strikkecafé i Albertslund og det var super hyggeligt. Lise fik lært mig at hækle kærlighedsknuder. Og jeg tror ikke jeg behøver enetimer i det til strikkefestivallen, for da jeg kom hjem og fik brillerne på næsen og ordentlig lys- så var der ingen problemer i det....
Eneste minus er at nu går tiden fra Super Karla.
I dag var så dagen hvor Thea skulle tilgode ses. Hun var noget sur over at hun ikke havde været med og fået en ballon ligesom Asta. Så jeg tog på bakken med hende i eftermiddags. (Godt vi bor så tæt på den) Hun fik prøvet lidt forskelligt og efter 1 time drog vi hjemad med den efterspurte ballon. Det er ellers lidt af en sensation for Thea er normalt pnisk bange for balloner. Sidste år måtte børnehaven fjerne alle ballonerne til sommerfesten for ellers ville Thea ikke deltage og til fødselsdage bliver de også fjernet. Men denne her ville hun gerne have. Vi har også gjort et stort nummer ud af at de ikke kan sige BANG.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

hold da op Lene Sophie, du er da nået langt. :-))

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Jeg har også været så heldig at kunne trække på Lises evner. Nu skal jeg bare "lige" finde tiden, så jeg kan få hæklet det sjal, jeg har i tankerne.

Lyder som en hyggelig tur til Tivoli.

KH Tina

Britta sagde ...

Hm... Rasmus synes balloner er sjovest når de springer!! Eller er det måske hans mors hopperi når de gør der han griner så meget af?? ;-)

Fint sjal - jeg må have fat i hende Lise, for hun er vist god til at lære det fra sig :-)

Knus Britta

Vivian sagde ...

Sikke en dejlig tur i TIVOLI, og børnekarrusellen med giraf m.m. er jo nymalet - af min husbond!

Mange kærlige hislner Vivian