mandag den 11. juni 2012

Life goes by ...

Lidt er der da sket siden sidste indlæg, planerne om at opdatere lidt oftere er ikke eksisterende, men sådan er det med livet..Siden sidst er der gået 3 måneder, Lauritz er blevet konfirmeret (langt om længe) det var vist først i februar han endelig besluttede sig. Han havde gået til præst siden sommerferien, men var ikke sikker på at han ville konfirmeres. Men det er han så blevet. Han stod selv for at lave hovedretten - Lasagne, som blev lavet aftenen før kl 22.30 - vi skulle lige til en anden konfirmation dagen før hans. Men vi nåede det hele, det er ikke nemt at få 21 mennesker placeret i vores stue rundt om 2 borde, frustrationerne var mange og borde der blev rykket rundt i det uendelige, men det lykkedes altså til sidst. Her ses konfirmanten dagen før igang med at kreere hoverdretten som blev super vellykket.


Det der med pynt på bordene går man ikke meget op i som dreng så der blev smidt konfetti ud på bordet og flag og så kødædende planter i stedet for blomster - tror nok min mor synes at det var noget aparte. Men vi andre kan godt lide dem og de gror stadig lystigt derudaf og bliver jævnligt fodret med fluer med mere...

Lidt strik er det også blevet til - af færdige projekter kan nævnes :

Navia hjemmesko til Regitze
3 julekugler
2 par sokker til Lauritz
Ialt løber det op i 230 gram lagergarn.


Det går fremad med min maple leaves, mangler kun ærmerne - som jeg næsten havde strikket færdige, men prøvede dem og så var de alt for lange... Pille pille op og nu forfra med færre pinde..

1 kommentar:

Garn, hund & kat sagde ...

Er imponeret over hvad du kan overkomme :-) forsinket til lykke til konfirmant og famile og glæder mig til at se dig igen :-)