fredag den 26. oktober 2012

Der bliver skam strikket

selvom det ikke umiddelbart er til at se her på siden... Hverdagen går bare derudaf, der er ALT for få timer i døgnet til alt det jeg gerne vil nå, blandt andet at få opdateret denne side.. Mit kamera er også gået dødt - billederne har et meget psykodelisk udtryk ligne et trip på lsd, så det må nok skiftes ud i den nærmeste fremtid.. Men heldigvis har Regitze et fint et af slagsen og jeg kan så opdatere med billeder...

 

En tunika er blevet færdig:

Fakta : Tunika fra drops
Garn : 490 g Indiecita Alpaca fra Filcolana
Pind : 5
Hot or not : Garanteret hot, mangler lige at hækle rundt i ærmekanten da jeg har valgt ikke at strikke ærmer på den. Og så skal det nok lige blive lidt koldere i vejret inden den skal bruges ;)

Det er også blevet til en swinger..
Marianne Isagers Maple leaves. Super fantastisk at strikke på nær ærmerne. Startede med at dobbelt strikke ærmerne tænkte at så gik det jo nok hurtigere med at få dem færdige, var også nået til indtagningen til ærmekuplen da jeg lige prøvede dem på... Jeg har altså ikke girafarmeog de gik godt nok ned over fingrespidserne. Billedet i opskriften indikerede 2/3 ærmer - så der måtte pilles op og måles og ændres.. Som det tydelig ses på billedet er de stadig lange, men også 15 cm kortere end oprindeligt og JA strikkefastheden passer, men det er ok for det havde altså ikke været pænt med 2/3 ærmer til swingeren da den også er lidt stor i det.. Note til mig selv - du er altså kun en medium størrelse og ikke large !!

Fakta : Maple leaves fra Marianne Isagers bog  : Japanese inspired knits
Garn : 480g kauni fra lageret (hurra)
Hot or not : Fantastisk at gå med, sidder super godt og den er god at krybe sammen i når man sidder i sofaen med en god kop te, ser film og strikke ;)
 På pindene iøjeblikket er Charlotte Kaaes Kali Mirchi - et hyggeprojekt


Denne her bliver der skrikket lidt mere flittigt på.


Og så bliver der jo broderet på livet løs, Regitzes kæreste Jack som pt er bosat hos os skal prøve at holde dansk jul og så skal han jo også lige have en pakkekalender ligesom de andre - mangler heldigvis ikke så meget, men kan af godt grunde kun sy når han ikke er hjemme.. Og så skal den have bagbeklædning på sammen med Theas som også mangler det (skal jeg så også lige finde ud af hvordan man gør det..)

1 kommentar:

Merete sagde ...

Hvor er det bare nogle fine ting, du får strikket og syet! Og i dejlige farver.