torsdag den 5. januar 2012

Velkommen 2012

Så blev december overstået alt for hurtigt, nåede en masse og lige så mange ting der ikke blev nået. Men hyggelig som sædvanligt. Lagde ud på strikkefronten med et besøg i Sommerfuglen med en eftermiddag i Arne og Carlos selskab, meget inspirerende, fik dog kun strikket en julekugle, men der skal nok komme flere i 2012.

Der blev bagt på matriklen - traditionen tro, vaniliekranse (4gange), sønderjyske fedtkager og fedtebrød. peberkager og citron specier.. Juletræet blev fældet af Asta og pyntet allerede 4 dage før jul. Hvorfor er det lige man skal vente til lillejuleaften ?? Det gør vi ikke fremover, nu har vi så mange flere dage at nyde det i. Juleaften var vi bare os 5 - Regitze er i England og skulle fejre jul med kæresten og hans familie.. Men vil skypede med dem så de var med "rundt" om juletræet og så os pakke gaver ud. Det var super for os alle sammen at se hende og Jack "live" eftersom vi ikke har set siden hun rejste i august..

Der er også blevet strikket mere end julekuglen, både en spencer og The Fan af Marianne Isager er røget af pindene. Kommer i næste indslag - skal lige fotodokumentere først..

.

Ingen kommentarer: