mandag den 9. januar 2012

Strikke nytårsforsæt 2012

Jeg har sat mig for at forsøge at få strikket et projekt færdigt om ugen.. Ved godt det er ret ambitiøst når man kender mit strikketempo. Men måske kan det så gøre at jeg får taget mig sammen til at strikke sokker til søn og Sofaløven. Det tager jo kun 1 time at få strikket et par sokker på maskinen, meeeennn jeg skal jo også lige tage mig sammen først..

 Men uge 1´s projekt er færdigt - og jeg kan kun sige hellere for tidligt på den end for sent.
1 stk. julekugle.. Rundt om træet hedder den og den skal forhåbentlig få følgeskab af 11 mere, der skal strikkes 1 om måneden i år.


I december blev jeg også færdig med :


FAKTA : Sharons spencer fra Wilferts
Garn : Easy care fra Mayflower købt i Roskilde (ikke lagergarn) 390 gram ialt
Pind : 6
Hot or not : Den er et hit !!!!! Har gået rigtig meget med den og min grønne version. Er rigtig nem at strikke og det er ligefør jeg har lyst til at strikke en 3'er..
FAKTA : The fan af Marianne Isager
Garn : Holst super soft uld - 500 gram (ej heller lagergarn) Strikket i db. garn
Hot or not : I bogen ses den som åbentstående men det holder altså ikke med denne her, kraven kommer til at sidde ret bastant og så ser jeg endnu mere småfed ud i den, men så dukkede webstrik nålen frem af gemmerne og den passer perfekt til den, skulle også lige vende mig til måden ærmerne sidder på. Tror det er fordi den er strikket i dobbelt garn at den er blevet så fast i det. Men nu er den et hit, et ret varmt hit.. Man skal ikke have den på indendørs forlænge hvis der er varmt.
.

2 kommentarer:

Lone Larsen sagde ...

hvor er de blevet flotte begge modeller! kan kun give dig ret i den spencer er skøn, har lige fået min nr. 2 vasket så den er klar til brug

Garn, hund & kat sagde ...

hvor er du altså produktiv - jeg får stort set intet lavet. :-) glæer mig til vi ses - helt ustyrligt :-)