søndag den 11. september 2011

5 måneder senere.....

Hold da op hvor tiden bare går, pludselig er der gået over 5 mdr. siden sidste opdatering. Det er ikke fordi at der ikke er blevet strikket, men livet er nok bare blevet levet. Regitze blev færdig med 9. klasse - hendes sommer blev brug på at tage til England 2 gange for at besøge kæresten Jack. Her efter sommerferien er hun så taget derover for i det næste år at gå i skole og bor hos en engelsk familien. Efter en lidt uheldig start hos en familie er nu nu flyttet til an anden og det går nu super godt. Hun bor i nærheden af Nottingham og ca 1 time væk fra kæresten. Så det er bare så heldigt.

Her ses Regitze og Jack da han var med os på ferie i sommers..
Sommerferien blev brugt på at rive vores køkken ned i sommerhuset og gøre klar til at sætte et nyt et ind. Alle elementerne er kommet og bordplade, men vi har så bare ikke haft tild til at sætte det op endnu. Men det kommer jo nok. Dagene er fyldt med forældremøder ( godt der er 1 mindre i år ) og andre arrangementer. Her et par sommerbilleder af Lauritz, pigerne og selvfølgelig Astas kanin Max


Lauritz er nu 14 år og vi kan godt se at han vokser. Sidst han var til kontrol på RH var han vokset 3cm på 10 uger..

Thea og Asta - nu 7 og 10 år
Næste indlæg vil være fyldt med ALT det strik det er lykkedes mig at få færdig her i sommers !!

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

dejligt at se jer allesammen igen!glæder mig til at se dit strik.
kh.fra Island
Frida

Merete sagde ...

Hvor er det dejligt at se at der er liv i jer alle sammen. Glæder mig til at se dit strik, og håber ikke der går 5 mdr. før du viser det :-)

Eva sagde ...

Så skoj att höra av dig igen!