søndag den 11. september 2011

1-2-3 stk. færdigt strik

Sommeren har stået på hurtigt strik, de har taget fra et par dage til 1 uge. Garnet er både nyindkøbt og et fødselsdagsnøgle..

Fakta : Swallowtail shawl fra Ravelry
Garn : 100 gr. Kauni i farven W-EK (fået af Lone fra min fødselsdagsgruppe)
Pind : 3 mm
Hot or not : HOT..Det er et lille sjal, bare sådan et til at svinge rundt om halsen når man skal følge ungerne i skole og det blæser lidt. Et hurtigt projekt der tog under 1 uge..

En eftermiddag i Liseleje var jeg i den lokale garnbiks bare for at ose og der blev jeg så lokket noget så grusomt af indehaverens mand som lige skulle vise mig de sødeste strikkede sovedyr... Og så var jeg jo solgt. Måtte købe garn og opskrift på begge 2.
Hyggehundem og elefanten :
Garn : Cassiopeia fra Schachenmayr (145 til elefanten og 140 til hunden - nyindkøbt)
Pind : 5 mm
Hot or not : Helt vildt hotte, dog er hyggehunden blevet lidt deform ved halsen efter kraftigt brug og elefantens arme og ben skulle nok have haft lidt mindre fyld og hovedet lidt mere.

4 kommentarer:

Lone Larsen sagde ...

hvor blev det sjal flot!
og de 2 tøjdyr er bae for søde...Josefine har allerede bestilt en elefant, gg må jeg jo se om jeg kan klare på et tidspunkt

Bebiane sagde ...

Meget smukt sjal, jeg kan slet ikke blive træt af de farver. Tillykke med jeres nye husdyr, hvor er de søde og meget allergivenlige :-)

Lona sagde ...

Hvor er det nogle skønne dyr du har lavet (;o)
Ses i Hobro!

englegarn sagde ...

Fantastisk flot sjal! Jeg har også netop lavet mig en strikkeblog - du er velkommen til at kigge forbi http://englegarn.blogspot.com/

Bedste hilsner Pernille