mandag den 7. september 2009

Så blev det efterår

Lige pludselig med blæst og regn. August måned er væk, det meste af den blev brugt på Riget med Lauritz som havde pådraget sig en grim lungebetændelse. Først troede de at det måske var influenza, men nej - så var det nok cyster i lungerne, men heller ikke, så skimmelsvamp og igen nej. Hvad det end var så virkede penicillin til sidst - heldigvis for ellers tror jeg nok at moderen havde taget sønnen under armen og gået over på sit eget arbejde for at lægerne der kunne finde ud af hvad der var galt. Det er ikke en fordel at være ansat på en intensiv afdeling, for så er man vant til at tingene går hurtigt og ikke som på Lauritz afdeling, hvor ting tar tid.
Lauritz bevidste atter engang at han ER en sej dreng. 9 gange på 6 timer prøvede de at lægge drop i hånden på ham uden held. Men så havde han altså også fået nok. tror nok jeg havde meldt pas efter 3 gang.... Dagen efter fik han det så lagt i lattergasbedøvelse. Nu er han heldigvis ovenpå igen og i skole i dag for første gang i 3 uger.Jeg fik selvfølgelig strikket rigtig meget mens vi var indlagt, mit "summer in Kansas" sjal er blevet færdigt og ligger udspændt oppe på teenagerens værelse, det bliver hun nu ikke glad for at opdage når hun kommer hjem senere idag... Men forhåbentlig i morgen er det klar til fremvisning på bloggen.
Nyt på pindene er så Prinsessesvøbet, havde ellers forsvoret at jeg ikke skulle strikke flere af dem, da det er så kedeligt at strikke, men så kom en nær veninde og fortalte at hun er gravid og sidst hun fik barn blev jeg aldrig færdig med et tæppe til hende, så derfor. Er allerede færdig med midterstykket, så det skal nok blive færdigt til tiden denne gang. Og smuk er det jo.2 kommentarer:

Britta sagde ...

Så kan vi altså se et færdig tæppe i Svendborg ;-)

Godt at Lauritz er frisk igen.

Eva sagde ...

Så skönt att han är frisk igen.
Kram
Eva i Lund