tirsdag den 18. august 2009

Fødselsdagsgaver

Jeg har jo haft fødselsdag og blev i den anledning fiberrigt begavet af min fødselsdagsgruppe.3 nøgler Navia garn ( har endnu ikke besluttet hvad det skal bruges til) og 2 søde lys fra Nettie

Læsø garn ( skal bruges til et sjal) og bolcher fra Annette. Og tilbud om sightseeing tur når hele familien skal besøge hende til september.

Norogarn og Arwetta fra Lone. Tror næsten at Lone har læst på min blog at jeg gerne ville hækle et Lise tørklæde i norogarnet. Og jeg ER i gang med at hækle tørklædet.
Opalgarn fra Rikke. Sofaløven og sønnen har lagt beslag på garnet, men nu må vi lige se...


Britta har sendt mig denne fantastiske strikkepose med sygeplejerske på. Misundelsen var stor på mit arbejde. Alle synes bare den var total sej. Den indeholder nu mit Lisetørklæde som der bliver hæklet på dagligt.

Og i sidste uge oprandt så endelig dagen, hvor yngste skud på stammen endelig skulle starte skole. Der er blevet ventet længselsfuldt på den dag hele sommerferien. Hun var bare så glad og det er gået super godt. Har allerede været med en ny veninde hjemme og haft en anden ny veninde med hjemme. På det punkt er hun meget hurtigere end sine søskene til at skabe nye kontakter. Endelig efter 9 år skal man kun aflevere 1 sted om morgenen.

På strikkefronten går det da fremad med lidt af hvert. Mit "Summer in Kansas" sjal er snart så færdigt at det kun mangler kanten og der er jeg så gået i total selvsving, tænk jeg fatter bare ikke opskriften. Men man bliver jo stædig, så mon ikke det lykkes på et eller andet tidspunkt. Jeg har også strikket på min Karen Noe sommerbluse selvom min mor på min fødselsdag sagde at den kunne jeg skam ikke gå med, med de tykke overarme jeg har.... Tak for kaffe siger jeg bare, så fik jeg den !!! Heldigvis er jeg da ligeglad. Den kommer til at klæde mig fantastisk.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

hrmph, mödre! min mor giver mig stadigvæk formaninger om hvordan jeg skal lave det ene og det andet, selvom jeg er flyttet hjemmefra for 30 år siden! ikke mindst om hvordan jeg skal lave mad, selvom jeg faktisk er meget bedre til det end hende.
sikke nogle superlækre ting du har fået til din födselsdag, og snart er det min tur, jeg glæder mig!
uha, så hurtigt de bliver store, de börn, og snart er min yngste helt voksen (han er 15)!!
kh.fra Island
Frida

Merete sagde ...

Sikke nogen dejlige gaver. Jeg er lidt misundelig over dit Læsøgarn.
Merete