fredag den 20. marts 2009

WIP næsten da

Har i dag ryddet op i diverse strikkekurve - 3 stk. + 2 løse poser der havde forputtet sig bag ved sofaen. Jeg har nu fået alt strik der er på pinde ordnet i mine strikkeposer og tænk der er en pose i overskud.... Der kommer nok gang i noget dukketøj til den i aften.

Fra venstre ses :

Feminin rib til Asta - har vist været på pindene i et års tid, må betegnes som en UFO, derefter ses

Piruette også en UFO, men den skal der strikkes på nu, eftersom jeg har bestilt Christel Seyfarth's fuglejakken og den må jeg ikke starte på før piruetten er færdig.

Så er det Annette Danielsens Årringe i lækkert grønt alpakka garn. Den bliver der til gengæld strikket på engang i mellem. Den er sådan lidt hyggestrikagtig, når man ikke skal tænke for meget over hvad man strikker.

Tilsidst ses FlowerBasketShawl. Det bliver der strikket på dagligt.Fra venstre igen.. Ses Baby surprice jacket. Den er næsten lige kommet på pindene. Og er snart færdig. Det er til Theas dukke, da garnet bare ikke dur til andet.

Så kommer Topstykke fra Geilsk. UFO indtil videre. Den bliver bare så flot og vil klæde mig fantastisk, men hold da kæ... hvor er den kedelig at strikke.

Tilsidst ses mit Skyggestrik tørklæde med katte. Det er en dødsejler. Man kommer aldrig til at se kattene når det bliver viklet rundt om halsen så nu er det om konveteret til en vaskeklud i skyggestrik. Den er heldigvis færdig lige om lidt. Rettelse - er færdig.


Det var så hvad der strikkes på og ikke strikkes på her på matriklen. Og så fandt jeg da lige en strikkepose mere i gemmerne, hvad den indeholdt vil jeg forbi gå i stilhed. Men måske skulle man kigge efter nogle veldresserede møl... For så har jeg foderet !!!

3 kommentarer:

LineMo sagde ...

Ej come on du kan da godt fortælle mig hvad der var i den sidste pose og husk at sende billede der beviser at jeg havde strikketøjet opppe af kurven sidste søndag.
Fandt du forresten en kurv til dig selv eller skal jeg se om de har flere i min Fakta?

Knus

Line

Ulla sagde ...

Det er tarveligt ikke at fortælle indholdet i den sidste pose. Er det benvarmere i neongarn?

zeusstrik sagde ...

suk, hvem der bare var så struktureret :)