onsdag den 18. marts 2009

Papirarbejde

er nogle gange ikke til at komme udenom. Især ikke når ens computerbord er fyldt til randen med diverse ringmapper og stakke med papirer der skriger på at blive ordnet. Regninger der gerne vil betales og strikkeopskrifter der er blevet printet ud og venter på at komme på pindene.


Og desværre har konsekvensen af stakken været at hjemmesiden ikke er blevet opdateret. For hver gang jeg satte mig til computeren fik jeg dårlig samvittighed og stakken. Nu er den endelig væk. Erstattet med spejderregnskaber og girokort der skal skrives, men det er en hurtig overstået fornøjelse. Så nu er der dømt opdatering. Og lidt er der sket siden sidste indlæg.2 pigefødselsdage er blevet holdt en 14 og en 8 års. Festlige dage og pigerne fik hvad de havde ønsket sig. Regitzes gave er vi nok mest glade for. Hun fik Wii Fit. Så nu bliver der fittet på matriklen. Hold da kæ... hvor er jeg bare god til skihop. Men så stinker jeg til næsten alt andet.

Her ses de 2 store. Lauritz har være mere eller mindre indlagt i de sidste 3 uger. Først til planlagt behandling og så med atter en infektion i hans katheter. Nu håber vi så det holder i de næste 7 uger for så har han fået sidste gang kemo intravenøst og derefter kan det blive fjernet. Tænk at vi allerede er nået hertil. Så skal han "bare" have kemo piller i 1 år og så skulle den være klaret.

Strik er der også blevet tid til. Der er jo ikke så meget andet at lave når man er indlagt med Lauritz. Jeg er blevet færdig med mere dukketøj. Kommer i et senere indlæg, når Thea har fundet ud af hvor hun har gemt det. Og så er der komme 2 baby ting af pindene:


FAKTA : Sweetheart af Tora Frøseth
Garn : Admiral Ombré fra Nanna. 75 gram fra lageret

Pind : Addi turbo str. 3mm

Hot or not : Den er blevet rigtig fantastisk og meget blød efter vask. Den er strikke i str. 12 mdr. og Maja som skal have den er 6 mdr. så hun kan få glæde af den længe.


FAKTA : Baby-Dinosauer fra Hjertegarn i str. 3-6 mdr

Garn : Blend Bamboo kom hos Rie i Frederiksværk. 125 gram ikke lager garn

Pind : 2½ og 3 Addi Turbo

Hot or not : Varm; den er super sød, men af en eller anden grund trækker garnet der hvor dinoerne er. Det er ikke meget men nok til at jeg ikke er helt tilfreds. Men garnet er lækkert at strikke i og den er også blevet rigtig blød efter vask. Jeg er sikker på at den vil klæde min venindes nye niece.

Der er som sædvanligt alt for meget på pindene. Og aktivt bliver der kun strikket på FBS og BSJ.

Og så skal jeg jo på kursus hos Christel Seyfarth d. 29 i Tikøb. Glæder mig rigtig meget. Har bestilt et kit hos hende. Og prisen skal man ikke tænke på, især ikke nu hvor man heller ikke fik penge tilbage i skat.....

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Uha, intet så skønt som et rent bord - kan anbefale at stoppe dem ned i en plastkasse i stor bunke og lade dem ligge under bordet. Til sidst kan man så skrive årstal på kasserne ;o) Personligt mangler jeg at opstøve forsikringspolicen... var det nu 2008 eller 2007....
Admiral ombre er da virkelig flot, og modellen er også sød. Hvor er det godt med Laurits, han har også fået håret tilbage. Det må være anstrengende for ham, med alle de lange indlæggelser, godt at han snart slipper.
kh Linda

Rie Nielsen sagde ...

Hej Lene.
Jeg har tænkt på jer og hvordan Lauritz har det. 3 uger, hold da op, håber at I snart kommer hjem. Jeg var tilbage i butikken igen efter 8 dage, med hjælp fra min mor. Men i denne uge alene, dejligt, men jeg passer på. Håber snart at I kommer op igen. Jeh har 2 nøgler strømpegarn til Lauritz:-)Så han kan få nogle strikkede strømper.
Knus Rie