fredag den 15. august 2008

OL - nedtur

Jeg må nok erkende at det hverken bliver guld, sølv eller bronze jeg får til dette års Ravelympic. Jeg skal nok komme i mål på et eller andet tidspunkt. Det er ikke fordi jeg ikke gerne vil have en Super Karla mere, for det vil jeg rigtig gerne, men det der med at strikke på tid - får bare lysten til at forsvinde fuldstændig. Havde eller udtænkt strategien - 2 felter om dagen - det gik også godt de første 3 dage, nåede faktisk op på 2½ felt, men så i tirsdags gik det totalt ned af bakke. Fandt 100 undskyldninger for hvorfor jeg ikke skulle sætte mig ned og strikke og både i går og i dag har jeg slet ikke haft tid. Det er ligesom alle de andre projekter trækker mere, selv UFOer som der ikke er strikket på hele sommeren.

Mon ikke de kan lave en præmie ligesom til Hubertus jagten - der får den der kommer næstsidst i mål også en præmie. Så har jeg da en chance.
Her i weekenden får jeg heller ikke tid til at strikke, men så kan det jo være at lysten er der igen på mandag. Nu må vi se.
Har forresten helt glemt at vise min nye "mulepose" frem


Den har taget turen over Atlanten fra det varme Califonien, hvor Malle har været igang. Det er en PayItForward gave. Den er taget i brug - og selvfølgelig er der da strikketøj i den...

Jeg mangler stadig at give en gave til mine PIF-udvalgte, men bare rolig Lise og Bente I er ikke glemt....

4 kommentarer:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Nej, man skal strikke af lyst - det dutter ikke, når motivationen går fløjten.

Det var da alletiders pif-gave at få. En pose til et strikketøj kan man jo altid bruge.

KH Tina

Merete sagde ...

Jeg har det lidt på samme måde med mit projekt. Det trækker ikke så meget. Jeg strikker på pinde 6, og det er ikke lige mig.
Sikke et skønt net, du har modtaget

Merete

Annette sagde ...

Meget flot taske til... strikketøj....(!)
Ja at strikke på kommando er ikke det sjoveste, lysten skal også være der...Kan ud ikke lokke dig selv med et eller andet som belønning for indsatsen?

Line sagde ...

Hej Lene Sophie

Kunne ikke finde din mail adresse så derfor skriver jeg her.

Mange tusind tak for pakken, du er ved gud en dejlig kvinde der ved hvornår det er tid til luksus forkælelse.

Jeg er så benovet, kan slet ikke udtrykke min taknemmlighed i ord.

TAk tak tak

Knus

Line (med tåre i øjene)