onsdag den 1. oktober 2014

Mere strik

Flere håndledsvarmere er det blevet til - elsker at gå med dem, er nemlig ikke så god til at have noget ud på fingrene heller ikke selvom det er meget koldt..
Fingerless Pomatomus Gloves fra Ravelry. Fede at gå i, strikket i
Arwetta ekstra fin merinoArtiskok håndledsvarmere gave fra Rikke fra min fødselsdagsgruppe på webstrik. Kittet er fra fru Pigalopp . De er strikket og hæklet. Vil lige sige at det der hækling var absolut ikke nemt.. Brugte meget tid på at forstå opskriften (siger måske mere om mig ??) Måtte ty til youtube og så gik metoden op for mig ;-) . De er super fede at gå med.Ellers er der også blevet strikke masser af både babyhuer og huer til mig selv. Masser af babytrøjer er det også blevet til. Et Mary svøb er også kommet af pindene. Et par strikkede kjoler til mig selv er det også blevet til.

Kjole fra Amagerstrik. Den er strikket i Kauni i EK og ECK. Den er blevet brugt rigtig meget. Det er godt vi går mod koldere tider så den kan komme på igen..


Beached Cockleshells by Amy Jansen. Strikket i
Zauberball sokkegarn. Rigtig sjov at strikke. Så den på Merete fra Helsingør og så var jeg solgt.. Altid dejlig med inspiration fra andre..Den her er så blevet færdig for længe siden. Den er fra Katrine Lund - hmm den er rigtig sød, men passer ikke helt til min figur er sådan lidt uformlig på mig...

Ingen kommentarer: