søndag den 16. januar 2011

FO nr. 1-2-3Så blev der et tørklæde færdigt, Katrine Marie har et magne til som jeg bare er helt vild med strikket i Colinette Tao, men det er åbenbart ikke lige til at opdrive og så havde Slavi det samme garn bare i en ikke merciseret udgave og det var ok.Fakta : Seafoam Scarf fra Ravelry (gratis opskrift)

Garn : Colinette Jitterbug 158 gram købt hos Slavi på strikkefestivallen 2010

Pinde : 4½

Hot or not : Fedt tørklæde, lige da jeg havde strikket så det ret kort ud i længden, men efter håndvask blev det 220 cm og det var heldigvis lige tilpas.


Og så kom der ugler i mosen...1 stk ugletrøje blev færdig på ingen tid, og nu skulle den jo ikke være så kedelig selvom den er grå så ingen of øjnene er ens ( havde besluttet at 1 par øjne på hver side skulle være sorte, men så havde jeg heller ikke lige 38 ens hvide knapper )

Fakta : Owls fået herfra

Garn : groft kradsende uldgarn - arvet fra min svigermor 440 gram lagergarn

Pind : 6 og 6½ strikket str. XL

Hot or not : Super sweaters - sidder perfekt og kradser i følge alle andre, men det synes jeg heldigvis ikke. Den er taljeret bagpå og det får den til at sidde ekstra godt. Det bliver ikke den sidste ugle jeg har strikket, skal lige i sommerhuset efter mere garn og så bliver det til en mere magen til, men med en anden slags hals, måske turtle neck i stedet. Synes den er meget åben får oven.

Sidste projekt i denne omgang er Årringe som er en UFO der endelig er blevet færdig efter 2½ år...

Fakta : Årringe af Anette Danielsen

Garn : Exclusive Alpace fra Hjetegarn 305 gram lager garn

Hot or not : Den er ok, men det bliver ikke en jeg går med uden en bluse inden under, den er alt for vig i halsen til mig, har prøvet at hækle en kant på for at gøre den mindre i halsåbningen, men det ser meget ufedt ud. Så den bliver som den er. Over en langærmet er den perfekt - sidder super godt. Den kommer jeg tilgengæld ikke stil at strikke flere af, den var godt nok kedelig at strikke og langsommelig..

Næsten af pindene er en blåbærhue og en baby surprice jacket.. Og så bliver der strikket aktivt på topstykke, har et væddemål igang med Katrine Marie og Lone R-L som jeg altså ikke skal tabe...

1 kommentar:

Lone Larsen sagde ...

flotte ting! gg nej det væddemål vil ingen af os vist tabe! her skal også sættes hårdt så jeg kan komme til at passe min..lige så snart jeg er ovre influenza og eksamen