tirsdag den 14. september 2010

Siden sidst

Vi har atter engang været på weekend med cancerbarn foreningen i Tisvilde. Super dejligt at møde "gamle" venner som man ikke har set siden sidste år. Mange var ligesom os blevet færdig behandlet og vi kunne så glæde os over at vi ikke mere skal så tit ind til Riget..

Weekend bød på - traditionen tro - perle/smykkeværksted. Pigerne fik lavet hårbøjler og armbånd. Jeg fik øreringe, knyttede armbånd og halskæder med hjem.Der var igen MG-biler, super fede at køre i, må bare eje en engang med tiden


Og så var der igen også Trikers - en hel fantastisk oplevelse - meget federe end motorcykler, mest fordi man bare sidder fantastisk på dem.

Efter weekenden fulgte så 2 arbejdsdage, ja nu er jeg jo gået på "fuld" tid - altså i min verden - 20 timer/uge. Og det har så medført at jeg har vagter på hverdage. Var på arbejde mandag i aftenvagt og tirsdag i 16timers aften/nattevagt (selvforskyldt) Det var vildt hårdt - var meget træt da jeg kom hjem onsdag morgen. Dagen endte heldigvis super godt. Havde bestilt garn hos Nanna tirsdag og da jeg vågnede onsdag var det kommet - super hurtug leverence.Det er nu i skrivende stund allerede blevet til en islandsk vest og der kommer nok en vest mere om et par uger. Er pt. gået igang med en stola i en mega størrelse. Der kommer billede og fakta om vesten i næste indlæg, der skal lige hæftes ender og tages et billede.

1 kommentar:

Garn, hund & kat sagde ...

Kender vist ingen med et energi niveau som dig :-)

Håber I alle har det godt

ses vi snart?