tirsdag den 2. februar 2010

Yeeeeees

Sofaløven er taget på skiferie med 2 børn, og efter bare en dag kan man kun konkludere - "hvor er livet bare nemt med kun 2 børn". Men efter 2 dage sker krisen så - igen kan man vist kun sige. Sidst han var på skiferie med min veninde og hendes børn stoppede afløbet i køkkenvasken og en dims knækkede så det ikke var sådan lige at lave det igen. Min anden venindes mand måtte tilkaldes og ved fælles hjælp lykkedes det til sidst at få afløbet ordnet.

Denne gang var det så opvaskemaskinen der ikke ville lukke vandet ud. Hvad gør man så lige når Sofaløven sidder i Norge ?? Tænke, tænke tænke, vi kan jo bare vaske op i hånden... i en uge, vi er jo kun 3, det holdt så en dag og jeg var derude hvor meget grimme ord blev tænkt og sagt. Opvask i hånden hører KUN sammen med telt, sovepose, fedtfælde og mad over bål i min verden !!!

Tja der måtte så handling til, tænke igen, ja man gør jo ikke som ham - bare at skille møget ad, næh der må være en manual på nettet man kan gå ud fra og ganske rigtigt. Tøm vandet af maskinen... Let nok havde en slange fra sønnens akvarium som kunne bruges, så var det bare at suge.... Glemte at stoppe på halvvejen - føj for satan hvor sådan noget gammelt vand smager. Nå men efter 3 x tandbørstning var jeg så klar igen. Maskinen tømt for vand - og så ??? Rens filteret - hvilket filter ?? Se det stod der så ikke lige og dem man kan tage op havde jeg selvfølgelig allerede renset. Mange skruer var at ane i bunden af opvaskemaskinen - hvis jeg nu skildte den ad kunne jeg så samle den igen. Næppe, men man kunne jo nøjes med en skrue først og BINGO der var synderen så - et lille stykke plastik havde sat sig fast i "dimsen" til afløbet.

Så nu virker opvaskemaskinen igen til især teenagerens store glæde. Thea er nok også glad for hun havde ihvertilfal ikke brugt nogle krus igår ( havde sagt at hvis hun tog mere end et krus skulle hun selv vaske dem op - tror jeg fandt 4 forskellige steder...)


Strik er det da også blevet til Bi-fisken og elefanten er kommet af pindene.


Fakta : Fishhat fra Knitty

Garn : 100 gram sokkegarn fra lageret

Pind 3½

Hot or not : Den er strikket til mig og den er nok mere speciel end køn. Teenageren har meddelt at hun ikke vil følges med mig, hvis jeg har den på. Gul er heller ikke lige min farve, men den sidder perfekt. Som det kan læses er den strikket på pind 3½ i dobbelt garn og det gør at den er blevet en anelse mindre i omfang og det passer bedre.

Fakta : Elefanten Ellen

Garn : 25 gram lager sokkegarn - valgt af Thea

Hot or not : Thea er helt vild med den. Den var nem at strikke, men ørerne som skulle hækles de var bare besværlige, ikke at opskriften var svær, men jeg måtte gå en helt pindstr. op i hæklenål for at de ikke lignede museøre. Men færdig blev den og der skal IKKE strikkes flere.

4 kommentarer:

Lone Larsen sagde ...

den blev da fin den bi! skal selv i gang med en fisk mere til Josefine, kunne være jeg skulle prøve med p3½, den første er lige lidt til den store side.

også en sød elefant, Josefine sidder og siger "ja ber" sådan en ønsker hun sig vist, er opskriften til at finde på nettet?

hanne sagde ...

kan du få armene ned igen, efter sejren over teknologien ??? godt gået !!
sød fisk ( det skal den vist ikke være, men det syns jeg den er :) )

Ulla sagde ...

Fiiin bi! Tillykke med løsning af opvaskemaskineproblemet. Sjovt nok vælter sneen ned, problemerne hober sig op og ungerne er syge når manden daffer afsted.

Lona sagde ...

hold op det er en sød elefant!!! Og huen...altså jeg vil gerne følges med dig ;o)