tirsdag den 20. januar 2009

Endelig oven på igen

efter en uge med influenza. Orkede intet heller ikke at strikke og så er det slemt.

Gik hjem sidste mandag morgen efter arbejde. Troede faktisk ikke jeg skulle overleve de sidste 3 timer på arbejdet, følte at jeg var ved at gå i gulvet hele tiden. Men patienterne skulle jo passes og selvfølgelig fik den ene patient det værre i takt med jeg fik det værre. Men hjem kom jeg og i sofaen sad så Thea og så en anelse bleg ud. Det havde Sofaløven ikke rigtig handlet på. Moderen kunne så lige tage en temperatur på barnet inden sengen kaldte og 38.5 - surt ingen arbejde den dag til Sofaløven. Og aftenen havde både barn og moder 39.5 og der blev så symbiose i dobbeltsengen i de næste 6 dage.

Og hvorfor er det så lige at al social aktivitet skal foregå der hvor jeg er ??? Regitze og Asta læste lektier i sengen hos mig, spillede nintendo og hørte musik. Havde det været Sofaløven havde han haft sengen for sig selv. ØV man kan ikke engang få fred selv om man er syg. Regitze blev så syg torsdag, men det gik heldigvis over i weekenden, hvor jeg også kom oven på igen. Nu er det kun Thea som stadig er syg. Men hun er også snart ved at være rask igen.

Lidt er der sket på strikkefronten inden jeg blev syg.

Fakta : Hæklede Hjerter fra Garnstudio

Garn : Bomuldsgarn

Hot or not : Jeg synes de er rigtig søde. Hæklede 8 stk. De 4 af dem fik Bente T. og resten kom på juletræet. Skal helt sikkert hækle nogle flere til juletræet.Fakta : Japanske bølger fra Nanna

Garn : Tapestry fra Rowan - købt i efteråret i Bristol. 95gram ialt

Pind : 4½

Hot or not : Hot, synd farverne ikke rigtig kommer til udtryk på billedet. De er mere kraftige.Og her ses Lauritz iført mit tørklæde som jeg fik i Scarf-swap på facebook. Det er Leanne i Californien der har strikket det til mig.


Så har jeg meldt mig til Webstrik´s Kal 2009 - skyggestrik er hovedtemaet og det har jeg ikke prøvet før, så jeg glæder mig rigtig meget til at prøve det. Projektet er valgt - et tørklæde

Garnet er også på plads nu, havde noget Marianne Isager garn som nu er omkonverteret fra HF Tokyo til garnnøgler. Og det passer faktisk med farverne på billedet. Regitze har lagt billet ind på tørklædet, men heldigvis for mig så kradser garnet lidt så hun vil nok ikke have det alligevel.

3 kommentarer:

Ulla sagde ...

ØV - Hmmm måske fordi syge mænd er så ynkelige, at ingen orker deres selskab?

Sejt skyggestrikstørklæde. Bliver det færdig til Allehelgen?

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Sikke en masse fine ting, du har fået lavet.

Det skyggestrikstørklæde har jeg også luret på længe.

(og så tror jeg helt bestemt, der er noget om snakken mht. det, Ulla skriver ang. syge mænd ;o) ).

KH Tina

Rimkogeren sagde ...

To slags influenza i menneskeheden kan tage fat,
de er forskellige som dag og så som nat.
Den, som rammer kvinder og børn, er den nemme,
men den, der rammer os mænd, er den slemme!

:-) Fortsat god bedring - og apropos din strikketilbøjelighed, så kig indenfor på min blog i morgen!!